icon

Zápchy v Bratislave

hjanka2
5. aug 2016

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať či máte niekto skúsenosť s trasou Ružinov- Kramáre, hlavne MHDčkou, neviem totiž či býva táto trasa veľmi zapchatá ráno alebo sa to dá za polhodinku aj v špičke.

Ďakujem krásne sa všetky rady

sissy27
5. aug 2016

@hjanka2 vzhľadom k tomu, že sú prázdniny, tak je to dosť poznať aj na cestách - úplná pohoda 🙂 ale vždy sa môže stať niečo nepredvídateľné...
Každopádne trasa Ružinov - Kramáre (ak sa bavíme o trase medzi nemocnicami a nie nejakými inými bodmi v týchto lokalitách) je s tou polhodinou dosť natesno... ak jeden spoj vynechá alebo bude mať malé meškanie (nič výnimočné), tak to bude trvať určite dlhšie...

hjanka2
autor
5. aug 2016

@sissy27 no je to trasa Clementisova- Kramáre , ďakujem ti pekne za odpoveď, len som sa utvrdila v tom , že to zrejme do práce nebudem stíhať načas :(

hradnapani
5. aug 2016

@hjanka2 a nemozes si na tuto cestu vyclenit viac ako polhodinu? podla planovaca je tato trasa mhd za cca 25-30 minut (tolko teoria), ale v spicke si k tomu treba pripocitat minimalne dalsich 15 minut zdrzania. Kedze budes musiet prestupovat, lebo priamo nejde nic, tak treba ratat aj so zmeskanym alebo vynechanym spojom :(
mimo spicky je to realne za polhodinu, mozno aj kusok menej.

hjanka2
autor
5. aug 2016

@hradnapani no ja som tak naivne rátala ,že ked vychádza tá cesta 25 minút, tak aj so zápchou by to bolo okolo tých 30-35. Nepoznám totiž vôbec túto trasu a neviem či to je tam ráno len spomalená doprava alebo doslova sú tam zápchy. Potrebovala by som byť na Kramároch pred osmou, takže v dosť zlom čase na dopravu.

sissy27
5. aug 2016

@hjanka2 ja som myslela, že nejak jednorazovo teraz sa tam potrebuješ prepraviť... no ale pokiaľ sa bavíme o dennom dochádzaní a aj počas šk. roka, tak určite pol hodina je málo... plus treba rátať s tým, že od septembra pravdepodobne zmenia aj trasy liniek, časové intervaly určite...
čo pozerám trasu, ktorou pravdepodobne by si chcela ísť (39 a 204) - cez Trnavské a Račianske mýto určite neprejdeš hladko v rannej špičke... ak tam potrebuješ byť pred 8, tak určite najneskôr 7.10 aby si stála na zastávke... teraz cez prázdniny sa to za tú pol hodinu dá zvládnuť, ale od septembra určite nie...a naozaj by som sa nespoliehala na to, že spoje pôjdu všetky a ešte aj načas podľa grafikonu, ani cez prázdniny, ani inokedy...

hjanka2
autor
5. aug 2016

@sissy27 ďakujem ti veľmi pekne , tiež som si neuvedomila, že cez školský rok to bude o dosť horšie , no dúfam teda , že keď si dám tú hodinovú rezervu, tak to postíham.