icon

Zápis v sekte

30. apr 2023

Zdravim, nedávno som sa dozvedela, že ako dieťa som chodila do jednej cirkevnej sekty. Študovala som si ich stránku a všade sa ako keby prihlasujete. Je možné, že keď som tam ako dieťa chodila vedú ma ako ich zástancu, alebo niečo také, neviem presne ako to nazvať. Len ma to zaujíma, aj by som tam zavolala, ale to nechcem radšej riskovať.

simona20201309
30. apr 2023

Ako dieťa? Odkiaľ si sa to dozvedela? Si si istá, že to bola sekta? Určite sa nedá vygooglit kto patrí do ktorej sekty. Myslím, že je to trochu nezmysel, aby si tam chodila ako dieťa. Sekta ta len tak nepusti...
Nemáš namysli len nejaké spoločenstvo, ako sú saleziani a pod?

jaskolka
1. máj 2023

Je to zvláštne, čo píšeš. Ako dieťa si tam chodila s kým? Samotná určite nie, nedá sa len tak, aby dieťa si proste prišlo do sekty.A potom so prestala? Kto ti povedal, že si bola v sekte?Akej? Keď sleduješ ich stránku, tak musíš vedieť o koho ide, a vlastne načo tam chceš volať? Ako prihlasujete? A aj keby niečo take bolo možné, tak co myslíš, že ti prídu klopat na dvere, aby si sa k nim vrátila?
Riešiš nezmysly, pust sektu z hlavy a ži normálne.

alex49
1. máj 2023

Kto ti povedal že si chodila do sekty? S kým si tam chodila? Možno majú nastavene prihlasovanie len na stránku. Keď ťa doteraz nevyhladali, tak s nimi nie si spojená a "prihlásená".

veverickav
1. máj 2023

Vies o tom, ze ak si bola pokrstena ako dieta v katolickom kostole, tak si tam stale vedena a poberaju za teba peniaze od statu, aj ked si nepraktizujuci clen?

autor
1. máj 2023

Slovo života. Chodila som tam s kolegom mojej mami do nedeľnej školy a na tábor. A keď ma to zaujíma tak sa opýtam, ked nechcete nemusíte odpovedať.

veverickav
1. máj 2023

Slovo Zivota je odnoz apostolskej, normalne uznanej cirkvi na Slovensku. No stress. 😄

rony2255
Autor odpoveď zmazal