icon

Zastavenie dodávok ruského plynu: Súhlasíte?

1. jan 2025

Konecne dnesnym dnom 1.1. sme prestali odoberat zly rusky plyn. Konecne niekto za nas mal tie gule a stopol prepravu. Ved USA sa ponukli aby sme nakupovalo LNG od nich a nebudeme predsa donekonecna podporovat ten vojnovy rezim. Dufam, ze aj vy suhlasite, ze mierne navysenie ceny stoji za tu obetu.

Strana
z3
madeincssr
1. jan 2025

Hned prveho takto zostra? To zas bude ohna 🔥 🙃.

lenka22031
1. jan 2025

A vy aj rozmýšľate čo píšete? My pomáhame Ukrajine ako sa da- zbrane, humanitárna pomoc, a ako sa nam za to prezident Ukrajiny odvďačí? Zástavy nám tranzit plynu.
Ano aj ja chcem aby vojna skončila ale toto sa takto nerobi.
Poculi ste niekedy pána prezidenta Ukrajiny že by za niečo poďakoval? Vzdy mu je malo a vzdy len útočí ako ho únia malo podporuje.

katulienkax
1. jan 2025

A ten americký je odkiaľ asi no z Ruska a oni si navýšia 2 krát a predaju nám. A USA nevedú vojny nikde ? A čo nezákonná vojna v Iraku a vojna v Afganistane na Usamu ktorý bol saudsko arabsky občan. Obe vojny falošne pod falošnou zamienkou

anonym0001
1. jan 2025

Ficovolic na to predsa ma. Aj na vyssiu dph. Aj na Ficov plat a dozivotnu rentu.

masinka
1. jan 2025

Ked niekto vari na indukcii a kuri drevom, tak sa mu dobra hlasa o miernej obete.

viestta
1. jan 2025

Nas laskavy starostlivy a laskavy sudruh, uz stvrty krat pan premier mal ist rokovat o tranzite do Kijeva, a nie absolvovat tesne pred definitivnym uzavretim kohutikov rektalny alpinizmus v Kremli, ktorym aj tak nic nevyriesil.

marci987
1. jan 2025

Mohli sme mat lacnejsi plyn priamo z Ruska a tak budeme mat ten isty Rusky plyn ktory kupi USA lacno a tak nam ho preda o dost drahsie. Tak kto na tom bude najhorsie??? No skuste porozmyslat 🙄 Rusko plyn preda tak ci tak a USA na nas este zarobi 😎

cafelatte
1. jan 2025

Pan prezident Zelensky nám stopol plyn a pritom sa uchadza o členstvo v EU?
Je to v poriadku blokovať clenskemu štátu Slovensku dodávky plynu?
Podľa mňa týmto činom nebude Ukrajina prijatá do EU. Jeho šanca na členstvo sa týmto nepriateľským krokom znížila, neviem co robia jeho poradcovia..

andreakotesova
1. jan 2025

@lenka22031 medzi Ruskom a Ukrajinou skončila zmluva. Ukrajina "nevypla" len nas. Fico mal dosť času, aby vybavil alternatívu ako okolité krajiny.

ibatanecnica
1. jan 2025

@katulienkax presne tak
Hlavne ze ''nebude'' z Ruska. To je take kratkozrake. My sme tak sprosty narod a ostatni sa nam poza chrbat smeju ako nas zase odrbali. A nie nevolila som Fica

viestta
1. jan 2025

Ked to tak citam, tak na Sumracnej dobre makali aby tie svoje bludy o prepredaji plynu cez USA zdovodnili. Ma to len jednu drobnu chybicku, ten plyn Rusko nema ako distribuovat, proste nie su rurky. A strasne ma pobavil jeden obrazok ako ten plyn cez Sibir a Cinu obchadza Aziu a Afriku z juhu az do Stredozemneho mora, pritom ovela kratsia cesta by bolo rovno z poloostrova Jamal cez Severny ladovy ocean a okolo Skandinavie. (kto neveri, nech vezme skolsky atlas a pozrie)

ibatanecnica
1. jan 2025

@cafelatte myslis? Strkame sa do riti kde.komu. este aby sme ruky nebozkavali za tento cin Ukrajine lebo aj toho su niektori schopni. Dakujeme ze ste nas zase odrbali a mozete v tom pokracovat. Ved komu uz len zalezi na nasej krajine a na nas

jajka257
1. jan 2025

A akože aký plyn to bude? Žeby ruský. Len o mnoho drahší. V závere dopadneme rovnako ako Česi. Budeme sa tváriť, že fuj ruský plyn, ale aj tak bude práve ten ruský používať. A ďalej radšej pomlcim.
@viestta nie som zástanca žiadnej politickej strany, ale teda dúfam, že ty osobne nepoužívas plyn a benzín či naftu od vypuknutia konfliktu, pretože ak áno, tak vodu kážes a víno piješ.

cafelatte
1. jan 2025

@ibatanecnica toto bolo adresované mne?.. lebo nerozumiem pointe.

ibatanecnica
1. jan 2025

@cafelatte ano tebe. To iba na margo toho ze si nemyslim ze to nejako ovplyvni vstup Ukrajiny do EU. Ved sa idu vsetci pototo z celeho Zelenskeho.

jajka257
1. jan 2025

@ibatanecnica dúfam, že éra ideme sa zo Zelenskeho pototo, skončila alebo rýchlo skončí

ibatanecnica
1. jan 2025

@jajka257 tak ja v to dufam tak dlho ze som dufat uz prestala 😆

jajka257
1. jan 2025

@ibatanecnica ja som večný optimista. Pred tým som chcela dúfať, teraz začínam veriť.

ibatanecnica
1. jan 2025

@jajka257 tak je prveho mala by som sa optimisticky naladit. Bolo by to prijemne precitnutie z blbeho ''sna''

viestta
1. jan 2025

@jajka257 vobec si nepochopila to co pisem. Pisem o absurdite tych argumentov, ktore "vyhnali" Roberta s plnym kufrom Indulony do Kremla a aj absolutnej nelogike tych zdovodneni prepredaja ruskeho plynu cez USA do Europy. Proste tam su fakticke chyby, kto sa trosku o vec zaujima, tak zisti, ze je to len dalsia propagandisticka kravina, ktorej mnohi aj uverili.

jajka257
1. jan 2025

@viestta mňa by úprimne zaujímala jedna vec. Aké ty máš vzdelanie. A kedy stíhaš pracovať. Nech otvorím akúkoľvek diskusiu a je úplne jedno o čom je, tak ty v tej diskusii určite si. Ku všetkému sa vyjadrujes a stavias sa do pozície odborníka v danej oblasti. Toto by mňa naozaj úprimne zaujímalo. A teda ešte ten čas, ja si otvorím MK večer, sem tam kuknem, čo nové,ale v práci to naozaj nestíham.

viestta
1. jan 2025

@jajka257 nuz stiham

karolinakr
1. jan 2025
sticker
karolinakr
1. jan 2025

ano, toto treba hovorit v krajine, kde je 550 minimalka a najom za byt 750..ano, za tu obetu, že tu Ukrajinci maju vsetko zdarma a tebe zdania aj vzduch, stoji

karolinakr
1. jan 2025

Leynova, ktora ma 100 000€ plat, hlasa dôchodcom zo Slovenska s 400€ dôchodkami, že si maju utiahnuť opasok..ako tragikomedia a fraška je to úplne trefné 👍

jajka257
1. jan 2025

@viestta a tá druhá otázka?

viestta
1. jan 2025

@jajka257 je povinna?

jajka257
1. jan 2025

@viestta nuž, keď si zobrala jednu ako povinnú a odpovedala si, predpokladám, že ani druhá ti nerobí problém. Či?

viestta
1. jan 2025

@jajka257 odpovedala som dobrovolne na to co som chcela. Ostane ta trapit sice moze, ale nic s tym nemienim robit.

paradajkova
1. jan 2025

Mne sa paci, ako sa nikto nehneva na sudruha Fica. Vsetky okolite staty su pripravene na to, ze sa vypne plyn, lebo o tom vedia uz dlho. Len Ficko hovby robi, nic nevybavi, vymysli si potom 10 vyhovoriek, kto zato moze a ako sa to neda a to je cela jeho praca. Obcan zas ochotne zakceptuje, ze mame uplne neschopnu vladu, lebo na facebooku pisali dake vyhovorky. Ked uz platim viac, nech si aspon ponadavam. Skoda, ze nie na tu osobu, ktora za to moze - Fico.

Strana
z3