icon

Záujem o prácu Aupair

martinko2305
27. máj 2018

Dobrý deň,

Reagujem na Váš inzerát.
Som 35r muž z Bratislavy. Od roku 2003 pracujem v školstve s deťmi s mentálnym a sociálne znevýhodneným. Od troch rokoch som vyrastal v detskom domove. Rodičov som nikdy nepoznal a som sám.

Pracujem na hlavný pracovný pomer ako vychovávateľ na špec.skole.
Prácu by som mohol vziať nepretržite.

V minulosti som pracoval aj ako au-pair vo Švajčiarsku, kde som sa staral o 8 ročné dieťa chlapca.
Mám veľmi pozitívny vzťah k domácim prácam. Nemám problém navariť, ožehliť, upratať a vyvenčiť psa. Samozrejme aj kladný vzťah k deťom. Prácu vnímam veľmi asertívne a zodpovedne.
Dnešná doba je taká, že mužov do rodín neberú a však môžem povedať ,že je to omyl,keď mužovi nedajú príležitosť. Ako som spomínal ( varenie, žehlenie upratovanie a starostlivosť o deti sú mojou záľubou.) Mám VS pedagogickú skúsenosti aj ako au.pair aj ako dieťa,ktoré 18 rokov prežilo v detskom domove. Zároveň aj snívam aby som našiel rodinu,ktorá by ma vedela prijať za svojho člena . Láska, pokora a pocit bezpečia nenahradia žiadne peniaze . A preto hľadám rodinu,ktorá by mi dala aj to čo som ja stratil v detstve o to viac viem lásku podať a prijať.
Mám základy anglického jazyka.

V prípade, že som Vás oslovil ma kontaktujte na tel. čísle 00421944096190
email: matias.bartos@gmail.com
Nástup by bol možný od ​29.5.2018 ​
meno: Martin Bartoš
e-mail: matias.bartos@gmail.com
telefón: 00421944096190

beky1813
27. máj 2018

Na aky inzerat reagujes? A nebolo by lepsie si uz zalozit svoju rodinu?

ave17
28. máj 2018

Podľa mňa je to milé,že aj tu hľadá,vyzerá na slušného chalana,ktorého práca fakt baví,držím prsty,nech sa niekto nájde🙂

martinko2305
autor
29. máj 2018

@ave17 ďakujem