icon

Zaverečné práce

bubinocka
28. feb 2017

Ahojte.ma niekto skusenost s touto strankou?
www.zaverecneprace.sk
dakujem za vsetky komenty.🙂

warholette
28. feb 2017

@bubinocka akoze si chces dat od nich robit pracu alebo sa pre nich zamestnat?

bubinocka
autor
28. feb 2017

@warholette urobit pracu

gn0924
12. nov 2020

@bubinocka ako sa to skončilo? Rozmýšľam aj ja nad nimi poprosiť ich o pomoc 🙂

anonym_eaa591
20. dec 2025

Dobrý deň, chcel by som všetkých upozorniť na podvodné praktiky portálu zaverecne-prace.cz/sk, objednal som si u nich kvantitatívnu časť diplomovej práce, vzhľadom na to že som nestíhal a mal zdravotné problémy, reklamovali a tvrdili že dodávajú kvalitnú prácu, jasne komunikujú a vysvetľujú čo tam robili, vždy dodržujú deadline a posielajú prácu vždy po častiach a všetci čo si dali cez nich robiť prácu, tak prešli. Moja skúsenosť s nimi bola presne opačná, dohodnutý deadline na odovzdanie kompletnej práce od nich bol po vzájomnej dohode na dátum 05.12.2025, odovzdanie diplomovej práce školiteľke bolo do deadlinu 15.12.2025 – ani do tohto dátumu neposlali word s kvantitatívnou časťou. Veľká časť súborov boli dummy súbory s veľkosťou 1kb, posielali veľa excelov, v ktorých dokopy nebolo poriadne nič vypracované pričom sme sa explicitne dohodli, že školiteľka odo mňa vyžaduje nejaký programovací jazyk. Školiteľka mi otvorene zdelila, že excel netoleruje čo som im povedal, a za to som si aj poriadne priplatil. Pythony čo poslali, boli dokopy cca 5 pythonov, avšak dokopy nemali oveľa viac ako 200 riadkov, čo samozrejme na technickú časť diplomovej práce na Masarykovej univerzite nestačí. Raz mi dokonca poslali zip v ktorom bol jediný súbor priečinok a ten bol úplne prázdny takú srandu si zo mňa robili ale v texte stále písali ako by bolo všetko v poriadku (je vidno, že to neurobili po prvýkrát). Najhoršie na tom je že z ich strany mali dodať word zo 40 stranami, čo vôbec nedodali. Čo sa týka komunikácie, na väčšinu dotazov mi ani neodpovedali, stále si išli svoje a ani ma neupozornili na nové skutočnosti typu meškania v odovzdaní práce alebo zmene spracovateľa. Iba dvakrát prestali s tým divadielkom čo celý čas hrali že je všetko v poriadku, po vyvinutí značného nátlaku z mojej strany a to tiež len admin reagoval. Spracovateľ ma neustále naťahoval, že to odovzdá, pričom v poslednej správe pomenoval moju diplomovú prácu ako úloha a neskôr dizertačná práca čiže vôbec ani nevedel o čom píše. Toto všetko prebiehalo v ich portáli, kde nad celou komunikáciou boli presne zadané podmienky vrátane deadlinu, avšak predtým keď vznikala objednávka bola komunikácia s koordinátorom, s ktorým som komunikoval cez mobilný telefón a aj cez mail, pričom ako sa blížil záverečný deadline a moje sťažnosti sa kopili, som bol z týchto kanálov úplne odstrihnutý (odkázali ma na ich portál), kde spracovávateľ skoro celý čas hral svoju hru, a jediný admin mi odpovedal pod nátlakom ako som uviedol vyššie a to tiež aj admin hral svoju hru, že nič sa nedeje a že ja som ten drzý. Hrali sa na hluchého, slepého, čiže ma totálne odstrihli ale moje peniaze už mali. Keď sme dohodovali objednávku, pani koordinátorka so mnou ochotne volala aj v nedeľu viackrát, dokonca veľmi rýchlo komunikovala cez mail. Na konci keď bolo jasné že to už nestíhajú dodať, tak postupne koordinátorka prestala komunikovať, odkázala ma cez ich portál a prestala mi dvíhať. Všetky správy mám nafotené aj nahrané na videu kde je vidieť čierne na bielom ich prístup. Je pravda, že tie svoje súbory naschvál pomenovávali k veci aby vyzerali kredibilne avšak prerátali sa lebo v poslednom maily 14 decembra napísali, že prácu ešte pošlú (word čo nedodali) ale neposlali. Plus z komunikácie je jasne vidno, že nereagujú na dotazy ale aj, že meškali. Čiže ani tie ich dummy súbory neochránia ich podvod. Hocikto bude chcieť ochotne mu tieto dôkazy zašlem.

dandy888
Autor odpoveď zmazal