Zažili ste dnes niečo pozitívne a milé?
Ahojte, v poslednej dobe ( už veľmi dlho), vnímam, koľko negativity sa deje dookola. Podeľte sa s niečím pozitívnym 😊 ja som sa dnes s úžasom pozerala, ako rastú listy na orgováne v záhrade a čoskoro budú aj voňavé kvety, ktoré milujem ❤️
Áno, posledný deň v praci 😀
Nic špeci, ale tesim sa na vikend, vraj ma by teplo - dobija ma to energiou
nie

Bola som u novej dentalnej hygienicky, bola som jej posledny klient. Dala mi zlavu 10%, ze cely den mala strasnych klientov a ze ja som bola mila a takto aspon koniec dna mala prijemnejsi 🤗. Za mna to bola tiez skvela skusenost, ludsky aj profesionalne.
Mala som poslednu triednu schodzku s rodičimi mojich deviatakov. Pekne sme sa rozlucili, podakovali si navzájom. Prislo 16 rodičov z 21.
5-mesacna dcérka začína putovať po zemi, dnes som ju prvýkrát našla v obývačke pod stolom. Bola zlatá - obzerala sa, že kde sa to ocitla. 🥰
Áno. Môj milý žiak (šiestak) mi dnes povedal, že mi ďakuje a je rád, že ich učím, pretože aj keď si nezapamätá všetky diela z literatúry, tak si vždy bude pamätať tie praktické veci a rady do života, ponaučenia, o ktorých sa rozprávame na hodinách, keď čítame ukážky textov 🙂
Prišiel za mnou žiak, šiestak, ktorý ku mne chodí na krúžok. Doniesol mi milý darček ku Dňu učiteľov, lebo nemôže na krúžok prísť. Na darčeku bolo napísané: ,,malý darček za veľké každodenné úsilie". Dovolil mi objať ho, keďsom poďakovala (Aspergerov syndróm). Veľmi ma potešil a prekvapil nie kvôli tej vecičke, ale kvôli poslednej vete : ,,zaslúžite si". Hreje ma to pri srdci.
Mňa potešila správa od priateľky z internetu, ktorú som nikdy osobne nestretla, že strážila celý deň synovi dieťa, lebo sa mladí sťahujú. Po celom dni unavená prišla babka domov a som ju ukľudňovala, že je super babka a svokra a mamka.
Sme chorí a vyšli sme na hodinku na slniečko pred obedom a všimli si že chlapček zabudol na lavičke prilbu, tak deti sup pozbierali svoje veci, zmobilizovali sa tla rýchlo ako už dlhšie nie a stihli sme ho, vrátili prilbu a mali všetci z toho radosť. Posledné dni sú úplne chaoticki,takže toto bolo pre mňa veľmi pozitívne. ^^
12 dňový synček je chorý a dnes sa má najhoršie, takže som z toho veľmi smutná.... Ale večer ma potešilo, ked jeho 20mesacny brat ho bez vyzvania začal hladkať po hlavičke, keď malý začal plakať, a potom mu dal aj pusinky.
Bola som s dcerou na rehabilitácie. Fyzio nás zobral hneď dnes aby sa to nezanedbalo. To ma veľmi potešilo a ešte som sa dozvedela ze brat daroval Škoda Superb františkánom, tiež som sa tomu potešila.
ja som dnes objavila tuto temu - konecne ma pri citani niektorych zahrialo❤️ pozitivne, mile citanie po dlhej dobe 😊 dakujem autorka, super napad 🫶
Taka blbost, ale jeden pan ma nazval slecnou😊 to vzdy potesi😁
Dnes som potrebovala poradit nasmerovat v jednej zalezitosti a zazila som tak neskutocne ludsky,empaticky a chapajuci pristup,ze som skoro spadla na zadok.Neskutocne mi to pohladilo dusu a zlepsilo den.
@bolarazjedna Vela sily prajem ❤️
1x som dnes dostala čokoládu ku dňu učiteľov, od žiaka, od ktorého by som to vôbec nečakala 🙂♥️
mňa potešil ďakovný pozdrav z OZ ktoré podporujeme (aj s fotkami)... vôbec som to nečakala. Zahrialo ma pri srdci, že môžeme byť súčasťou dobrej veci. Ešte ma dnes potešil pohľad na prvého bociana v tomto roku, hrejivé slnko a svieži vzduch a to, že sa partnerovi úspešne vyhol 🐗 na ceste 🙏 🫣
Áno, chcela som si zaplatiť kávu a zobrať so sebou a jeden pán, ktorého poznám z videnia a zdravíme sa, mi tú kávu zaplatil…Veľmi ma to potešilo…Nie preto, že som to nemusela platiť, ale nečakala som to od neho…
Potešilo ma že moja 19.rocna dcéra ku mne prišla a sadla si mi na kolená s objatím ako keď mala 2 roky. 😀
@maminkadeticiek no nakoniec sme v noci skončili v nemocnici 😔 ďakujem pekne za prianie ♥️
Moje deti mi natrhali kvietky 💐❤️
Dievčatá, ďakujem za zdieľanie toho pozitívneho ❤️verím, že aj dnes nájdeme niečo, čo nás poteší. Hoc aj to, že na pár minút zasvietilo slnko ☀️ 😍