Zbieranie orechov pri ceste
Ahojte, chcem sa opytat co si myslite o zbierani orechov pri menej frekventovanej ceste. Viem, ze pri ceste (rusnej) sa orechy zberat nemaju kvoli vyfukovym splodinam. Dakujem
Uz sa nepouziva olovnaty benzin ako kedysi, ked to bol problem. takze smelo do toho 🙂
@kabba ok, lebo uz mam zopar nazbieranych a je mi luto to vyhodit, ale zasa krmit rodinu “vyfukmi” nechcem 😀
@jaroe brala som len take co boli na strome a zelena supka uz bola prasknuta, cize orech by tak ci tak vypadol za par dni. Problem je ten, ze ked sa zberaju v termine, tak su znicene od vrtivky - tym, ze vrtivka zere tu supku tak to zahniva a skrupina potom je vo vlhkom a prejde to aj na orech ktory zacne plesniviet. Aspon taka je moja skusenost z min roka, ale som len “orechar zaciatocnik” 😀😀😀
V pohode, ja tak zbieram aj ovocie popri ceste,takej nefeekventovanej. A keď ideme na prechádzku,koľko ľudí m záhradky pri rušných cestách a pestuje tam zeleninu,má ovocné stromy, a nerieši to.

@janababana Za mňa ok, ak je to naozaj malo frekventovana cesta nevidim v tom problem 🙂