icon

Zdravotníctvo v dnešnej dobe

9. jan 2022

Ahojte.Rada by som sa spýtala.Ako mam postupovat ak si chcem nájsť dobrého obvodného lekára alebo lekárku?kde zohnať tie recenzie,na internete ich je minimum alebo u niekoho ziadne..Momentálne mam taku staršiu lekarku ktorá tam viac nieje ako je.Su vôbec dnes nejaki dobri lekari?aké máte skúsenosti po lekaroch vy..lebo ja nie velmi dobre všeobecne

lukina20
9. jan 2022

Ahoj, ja mam dobrych lekarov, sice platim stale aj mam dobrych... aj obvodaka...
najviac minam na gyn a zubara
neradim sa recenziami, lebo sama pracujem s ludmi a viem, ze ludia su vselijaki, kazdemu zavdacit sa neda, ale prestriedala som niekolko lekarov kym som si nasla tych s ktorymi som spokojna... a radim sa vlastnou hlavou
alebo este, ked mi kamosky, znami, o ktorych viem, ze maju cca podobne kriteria ako ja odporucili

napr s mojou gyn. by som kamoska v realnom zivote urcite nebola, skor by sme sa neznasali, je taka svojska povaha, co sa vsak tyka diagnosiky za mna fajn

deti95060810
9. jan 2022

zdr. v dnešnej dobe? jedným slovom ...MIZERNÉ.
Kým lekára nepotrebuješ - že ti v podstate nič nie je, tak je to Ok. Do stavu ťa zoberie každý - najmä ak sa tam neukážeš aj niekoľko mesiacov...Ale akonáhle prídu zdr. problémy - koniec..... človek má pocit že obťažuje. Nájsť dobrého lekára je priam umenie...