Zdravotníctvo v dnešnej dobe
9. jan 2022
Ahojte.Rada by som sa spýtala.Ako mam postupovat ak si chcem nájsť dobrého obvodného lekára alebo lekárku?kde zohnať tie recenzie,na internete ich je minimum alebo u niekoho ziadne..Momentálne mam taku staršiu lekarku ktorá tam viac nieje ako je.Su vôbec dnes nejaki dobri lekari?aké máte skúsenosti po lekaroch vy..lebo ja nie velmi dobre všeobecne
zdr. v dnešnej dobe? jedným slovom ...MIZERNÉ.
Kým lekára nepotrebuješ - že ti v podstate nič nie je, tak je to Ok. Do stavu ťa zoberie každý - najmä ak sa tam neukážeš aj niekoľko mesiacov...Ale akonáhle prídu zdr. problémy - koniec..... človek má pocit že obťažuje. Nájsť dobrého lekára je priam umenie...

Ahoj, ja mam dobrych lekarov, sice platim stale aj mam dobrych... aj obvodaka...
najviac minam na gyn a zubara
neradim sa recenziami, lebo sama pracujem s ludmi a viem, ze ludia su vselijaki, kazdemu zavdacit sa neda, ale prestriedala som niekolko lekarov kym som si nasla tych s ktorymi som spokojna... a radim sa vlastnou hlavou
alebo este, ked mi kamosky, znami, o ktorych viem, ze maju cca podobne kriteria ako ja odporucili
napr s mojou gyn. by som kamoska v realnom zivote urcite nebola, skor by sme sa neznasali, je taka svojska povaha, co sa vsak tyka diagnosiky za mna fajn