icon

Ženské kruhy - stretnutia - Košice

zuzike.
8. jan 2014

Zakladam tuto diskusiu s cielom vytvorenia okruhu ludi, ktore maju zaujem sa stretavat u mna doma (alebo vonku) za ucelom podpori zenstva v nas. Dosla som do bodu v sebapoznani, ked uz mi spolocnostou podlozena sablona zenstva nevyhovuje a chcela by som spolocne s vami toto nepoznane prebadat. Nehladam lektorku ale skor spolocnicku/y na ceste. Tento link ponukam ako nazorny, aby som lepsie priblizila co mam asik tak na mysli.

Ja som momentalne na materskej, takze mi vyhovuje cas medzi 9tou a 15tou, no viem sa zariadit aj tak, ze sa mozme stretnut aj vecer. Tesim sa na Vas

surea
14. máj 2014

ahoj, aj ja som na materskej, cas mi vyhovuje a zaujimaju ma tvoje nazory na tuto temu 🙂 zuzana

zuzike.
autor
29. jún 2014

Ahoj surea, ja som nejako prestala kontrolovat tuto temu, kedze sa tu nik neozyval. Rada sa s tebou stretnem. Ja byvam na Humenskej 16, Kosice zapad Lunik 7. Dufam ze aj ty niekde tu pobliz, ale ak nie, nevadi, nejako sa dohodneme.

mata299
11. aug 2014

Kočky rada sa tiež pridám

zuzike.
autor
14. aug 2014

Vitaj mata299, budem rada ak sa k nam pridas. Mozme sa stretnut niekedy buduci tyzden. U nas na Terase postavili nove ihrisko aj s travnatym kobercom. Chodievam tam na deku s Misiacikom. Pacilo by sa ti take stretnutie?

mata299
15. aug 2014

@zuzike. ahoj, u nás je to trošku komplikované, môj syn je predčasne narodený, má trošku problémy, nebudem to nazývať lekárskymi dg, kdeže nie som stotožnená 🙂, ale rada by som....môžme skúsiť zatiaľ fb? tu chodím málo na fb som Maťa Tina, pozerala som aj tvoj blog, už nepíšeš?

zuzike.
autor
15. aug 2014

ahoj mata299, ja zase nechodim velmi na facebook. Ak chces mozme si pisat maily. skus mi napisat na dicakova@gmail.com. Tam som zastihnutelna naviac.
Vazim si toho ze si bola na mojom blogu... nejako som ho prestala pisat, lebo som stradala spatnu vazbu, ktora sa mi nedostavala. Ja mam najviac rada dialog, ak sa da osobny. Aj blog som zacala pisat, aby som dala o sebe vediet.

mravvcek
14. nov 2014

Mamicky nemate tip na nejaku ozaj sikovnu kadernicku.