Zlá skúsenosť s predávajúcou. Čo si o tom myslíte?
Zienky idem k vam len po posudok.Kupila som tovar a prisiel poskodeny,pani tvrdi ze som sialena a podvodnicka lebo som si dovolila napisat negativne hodnotenie.Tvrdi ze vie co posielala a dany tovar bol bez chyby cize ako novy.Takze ja pridam fotky a posudte to sami ci je to bezchybny tovar.Dakujem
- druhá foto nič, to môžeš nájsť aj v obchode
- prvá foto vyzerá byť "nepoškodená" v tom zmysle, že jej to niekde dlho ležalo preložené (asi sú to vysoké čižmy?) a proste látka pukla, čiže nepoškodené, nepoužívané ale už odležané
z tych fotiek vobec nevidno, kde sa tie pruzky nachadzaju, ani ake su velke na tej kabelke, ak to vobec kabelka je. velmi mala vypovedna hodota o tom "poskodenom" tovare
@zuzanka.zuzu nie su to cizmy ale ruksacik
Mne to pride ako vada ktoru by som ja ako predavajuca urcite odfotila a upozornila aj keby vec stala 50 centov. Neznasam sama ked kupim nieco v bazare a pride mi poskodena vec ktoru mam presivat preliepat atd. A este ked mi predavajuca napise ze som si to mala domysliet na zaklade ceny..proste bazar ma urcite pravidla a mali by sa dodrziavat.
@katkabu13 čiže bol zohnutý presne v tom mieste
@selest mne raz poslali roztrhnutú kabelku... vôbec si toho nevšimli, tak chceli poslať späť peniaze, ja som povedala, že ich kašlem (bola som nasratá) a nech ich pošlú na jedno občianske združenie (ja tam pravidelne prispievam) - predstav si, poslali 🙂 čiže ja som bola bez peňazí, oni bez kabelky, ale OZ malo peniaze 🙂 niekedy si proste nevšimneš.
@selest keby napisala ze je tam vada tak si ho nekupim.Oprava ma vyjde tak ako som to kupila za 10€ to uz by som kupila novy.Bohuzial som to aj predavajucej napisala a nazvala ma klamarkou a sialenou.A nabuduce si mam radsej kupit novy a budem mat blok to mi napisala.Bola proste ona drza na mna.Ale co uz mam ponaucenie.
@katkabu13 presne tak to beriem aj ja. Ze proste mas vediet o poskodeni lebo mizno by si tu vec ani nekupila. Takto sa predavajuca nize zbavit veci ktoru by mozno nepredala. Preto ja nemam rada ked si niekto myslu ze to potom vyriesi tym ze vrati cast ceny. Ja proste nemam nervy si davat vec opravovat atd. Proste taku vec nekupim. Ak by sa mne nahodou stalo ze si nevsimnem nejaku takuto vadu tak normalne vratim peniaze. Pride mi to fer a je to aj v pravidlach.
@selest ano aj ja by som to tak brala.Ale co uz hlavne ked vypisuje potom somariny na moju osobu.Ale ludia su zli a bohuzial aj predavajuca rychlo zmazala inzerat ani nepockala ci mi dany tovar prisiel.Z jej strany mi to prislo nefer.A ani cast z ceny mi nechce vratit.Keby tam bola adresa tak jej ho poslem naspat.Treba si davat pozor a mam ponaucenie.Uz som raz dostala poskodeny tovar ale vratila som tovar a pani mi vratila peniaze a dokonca sa ospravedlnila ze si to nevsimla.Ale tato je asi najskor nejaka podvodnicka

@katkabu13 no dobre,odhliadnuc od toho ako to vyzera,vies to dat do poriadku. Kolko to stalo? Vrcholne by ma vytocila to pravda,ale myslim ze sa nedohadas a najlepsie bude nechat to tak a pokial sa da,nejak to sklepat aby to bolo nositelne