icon

Zle vykonaná oprava zvončeka

23. máj 2025

Ahojte, firma dostala zákazku na 5 tisíc€ v našej bytovke na rekonštrukciu zvoncekov. Čo cert nechcel, práve ten náš po oprave nejde. Keby ho dany pán preskúšal po montáži, opravu mohli vykonať na mieste a hneď. Viem, poviete - prečo si nevyskúšala ty? Pardon, ale s raketou toddlera a 1,5 mesačným babom naozaj nemám kapacitu skusat ešte niečo po profi elektrikaroch. Tak, prešli 2 dni, mali zavolať na termín opravy, nič .. tak mi napada, aj oni majú 30 dni na opravu? Naozaj ten zvonček potrebujem k životu, keďže ta naša pošta je skôr stále plna a nie je mi prijemne tak 30-40 minut cakat :/

autor
23. máj 2025

@katarinaba dakujem, presne toto som potrebovala 🙂

cacianka
23. máj 2025

oslov správcu vašich bytov, ktorý objednával rekonštrukciu / výmenu/ opravu zvončekov. musí to riešiť, v rámci reklamácie, a je jedno či si skúšala hneď alebo by sa pokazil o 3 dni. msuí tam byť nejaká záruka na prácu a dielo, servis od firmy.
nefunguje = reklamácia

frflos_nespokojny
23. máj 2025

mala si to hned vyskusat, ale nestalo sa. teraz musis ty bombardovat firmu a necakat na odpoved a stale dookola. inak spravca take veci ma riesit.

pikachu999
Autor odpoveď zmazal
aalt
24. máj 2025

Tak samemu sa zvoncek zle skusa. Ak to je spojene s vratnikom, tak ani niekedy nevies ake tlacitko co robi. Nahlas domovnikovi/spravcovi, dojdu spravia. Neviem kolko ste bytov, nemusis byt sama. Mozno sa niekde nedostali. Nam kontrolovali tak, ze jeden bol dole a jeden obchadzal vsetky byty a skusal zvonenie, sluchatko, otvaranie ... a vlastne sa dalo volat aj medzi bytmi. Uz ani neviem, lebo som to paradoxne riesil uz v predanom byte, len novy vlastnik nevedel prave prist, tak som este dobehol ja.