icon

Zmena dopravných kariet

26. sep 2023

Postrehli ste túto zmenu ?ako to mám chápať?
Teraz v septembri som dávala robiť novú kartu seba aj dieťati a žiadnu informáciu mi nedali.

https://idsbbsk.sk/studenti-pozor-zmena/

niekto2hy
26. sep 2023

O vymene kariet tam nepisu nic,len o kredite.

merlinja
26. sep 2023

nechce sa mi to čítať, ale ak ide o tú zmenu, že karta sa nebude dať nabiť v autobuse, len cez net, tak je to riadna kravina. Hlavne pre starších.

niekto2hy
26. sep 2023

@merlinja Aj v Zak.centre.

merlinja
26. sep 2023

@niekto2hy no to je super, sa bude niekto z dediny trepať do zákazníckeho centra. Koľko razy ani ja neviem, koľko mám na karte a šofér mi vraví: nedostatočný kredit, tak si v buse dobijem. Toto je fakt služba...

autor
26. sep 2023
yelena159
26. sep 2023

Píšu "študenti" ale týka sa to každého, nie?

merlinja
26. sep 2023

veď ako vravím
1. nie všetci starší majú/chcú používať platobnú kartu - asi si lístok na bus za 1€ nebude visou kupovať
2. v hotovosti je super, až na to, že zjavne nebudú mať zľavu ako na karte - u nás cena 1,06 s kartou 0,96€
3. tú kartičku si treba dobíjať v zákaznickom centre, e-bankovníctvom . Často fakt ani šum nemám, koľko tam mám ...

niekto2hy
26. sep 2023

@merlinja Mozes pouzit aj Platobnu kartu,zaregistrujes v ZC,online a listok kupis online.

merlinja
26. sep 2023

@niekto2hy ja s tým nemám problém, ale starší ľudia určite. A platobnou kartou lístok za centy kupovať. Joj.

autor
26. sep 2023

@niekto2hy mám stredoškoláka a piatačku. Dcéra chodí autobusom sama, nemá platobnú kartu , nechcem jej dávať ani hotovosti, doterajšia karta nám vyhovuje

niekto2hy
26. sep 2023

@merlinja Bojis sa poplatkov za platbu kartou?
Piatacka,ak ma novu kartu tak to spravis online.

merlinja
29. sep 2023

@niekto2hy ach jaj, už neviem ... nie nebojím, nerozumiem tomu, že v hotovosti platiť môžem ale dobiť kartu nie.

niekto2hy
29. sep 2023

@merlinja Kartu dobijes online a mozes pouzit aj platobnu kartu na nakup mesacneho listka,jednorazoveho...

niekto2hy
29. sep 2023
merlinja
3. okt 2023

@niekto2hy 😂😂😂

niekto2hy
3. okt 2023

@merlinja Nechapem,comu sa smejes.