icon

Zmena O2 paušálu

deniskap
7. jan 2023

Ahojte, chcem zmenit strieborny O2 pausal na O2 volnost s dobyjanim si kreditu. Cez net by to malo ist, ale tam mi ponuka len na nove cislo. Viete mi s tym prosim niekto poradit?

joe33
7. jan 2023

@deniskap napíš na chat a oni ti pomôžu s tým.

paulinam99
7. jan 2023

Faktická poznámka:
V 21. storočí už netreba kredit "dobýjať" v dobyvačných vojnách, ale stačí ho "dobíjať" eurami. 😉

A teraz k veci:
https://www.o2.sk/podpora/centrum-podpory/progr...

deniskap
autor
7. jan 2023

@paulinam99 😂😂 ano mas pravdu.preklep.materska 😂

deniskap
autor
7. jan 2023

@joe33 ano napisala som,ale nie su online.volala som a ospata operatorka mi povedala,ze sa mi v pondelok ozvu

joe33
7. jan 2023

@deniskap tak tiež majú pracovnú dobu. A oplatí sa vám prejsť na o2 voľnosť?

nelca84
7. jan 2023

@deniskap a kolko zvycajne prevolas a minies dat? Neoplati sa ti prejst na Radost? Je to tiez od O2.

deniskap
autor
7. jan 2023

@joe33 ved chapem,ale tak vsade pocuvas a citas ako sa to da online a kedykolvek... ja som myslela,ze to sama cez net vybavim,ale nejde to. Oplati sa mi to,od pondelka nastupujem - sluzobny telefon,sukromny budem pouzivat viac-menej na prijimanie hovorov,teda by bolo zbytocne oplacat pausal.

nelca84
7. jan 2023

@deniskap z pausalu sa neda prejst na volnost. Iba s novym cislom.

deniskap
autor
7. jan 2023

@nelca84 vazne? a to mi nevedela rovno na tej infolinke povedat?

nelca84
7. jan 2023

@deniskap vazne a mozes sa spytat na online chate, ten funguje aj v sobotu

deniskap
autor
7. jan 2023

@nelca84 dakujem

niekto2hy
7. jan 2023

@deniskap Tak si zmen na Fer a z toho na Volnost.

niekto2hy
7. jan 2023

Ako si môžem zmeniť svoj program s platbou na faktúru na program s dobíjaním kreditu?
 O zmenu z programu s platbou na faktúru na program s dobíjaním kreditu môžete požiadať cez O2 Zákaznícku linku či v O2 Predajni. Zmena programu je bezplatná.