icon

Zmena tarify - zvýšenie poplatkov na pošte

alex211
6. okt 2016

Prepáčte , že Vám všetkým vstupujem do diskusie no len pre informáciu, mrknite si na tarifu Slovenskej pošty, inak som z toho ☹ 😢 , že opät navýsili platby, nie je to o vela ale každý cent sa pocita, ved mi mamicky vieme o com vravíme 🙂

evittam
6. okt 2016

@alex211 Všetko sa zvyšuje. A ja ti poviem úprimne - ja poštu skoro vôbec nevyužívam....Maximálne platím inkaso a to je všetko. Ak pošlem list alebo balík - ak naposledy možno - fúúúha no klamala by som - ale minimálne 2-3 roky som nič neposielala....

jamabe
6. okt 2016

@evittam myslím, že alex to tu napísala preto, lebo mnoho mamičiek tu má bazár.. a tam si na pošte závislá, či už kupuješ, či predávaš.. 😉
@alex211 áno, všimla som si, najviac ma pobavilo to odôvodnenie - vraj ľudia čoraz menej využívajú poštové služby.. No ak budú stále zvyšovať, bude ich ešte menej... 🙄

evittam
6. okt 2016

@jamabe Ja som to pochopila - neboj sa. Len som pridala svoju skúsenosť. 😉

jamabe
6. okt 2016

@evittam vidíš, to kvôli takým ako ty, nám zvýšili ceny 😀 Mala by si začať poštu využívať, možno znížia... 😉

kp7333
6. okt 2016

@jamabe oni to v skutocnosti zvysili kvoli nam, co tie sluzby vyuzivame ;) kiez by vzrastla aj kvalita sluzieb... 😖

jamabe
6. okt 2016

@kp7333 tak, tak.. a nie že sa tu človek bojí poslať balíček obyčajne, či sa náhodou nestratí...

kp7333
6. okt 2016

@jamabe ...a od doporucenych listov si najde rovno zlty listok v schranke, aj ked je cely den doma. Ziaden pokus o dorucenie zasielky.

weronca22
Autor odpoveď zmazal