icon

Zmenila sa chuť vianočných Kinder Maxi?

seron2
20. feb 2025

Aj vam prisla chut kinder maxi vianocnych kinderiek nie ako kinder ale ako uplne ina cokolada ? lebo nam doma vsetkym ano . Snad nezmenia kinder chut maxi kinder lebo len male mali povodnu chut kinder .

bobabooobiii
20. feb 2025

@seron2 rozbaľujete Mikuláša?

ava987
20. feb 2025

Všimla som si na viacerých sladkostiach, že úplne inak chutia ako kedysi. Napríklad aj Mila, Horalky.... kinder čokolády mi zatiaľ prišli ok.

lucia13022023
20. feb 2025

Akurát vcera si kúpila neter veľké Kinderko a vravela, že jej nechuti. Tak sme ho ochutnali aj my a všetci piati povedali, že toto nie je chuť Kinderka. Nebola zlá, že by bola pokazená, ale proste nie je to origos Kinderko.

michaela789
20. feb 2025

Mne kinder celkovo začalo chutiť veľmi margarínovo a lacno. Ako poľské čokolády. Cítim to najmä na kinder vajíčkach. Kedysi sa tá ich čokoláda sama rozplývala na jazyku. Teraz necháva taký mastný povlak...

timea301196
20. feb 2025

Úplne iná chuť ako si pamätám

sevrin
20. feb 2025

Chute väčšiny čokolád sa zhoršili. A nie, nie je to tým, že za komunizmu boli lepšie.

liusa82
20. feb 2025

mne kinder čokolády zatial chutia rovnako.Klasické vajíčko kinder nekupujeme.Ale Lina je jeden hnus.A volakedy som ju velmi mala rada aj x cukríkov zmenilo chute nie len keksíkov.Presne ako tu píšu.Viacero sladkostí už neni čo bývavalo chuťovo.A naposledy ma nasrala totálne káva nescafé clasic.Ako vyvarené ponožky.Veď to ako keby ani nebola ona ale obyčajná nejaká najlacnejšia z tesca alebo lidlu ešte aj tie sú chutnejšie.Všetko ide dole chuťovo vodou ale a drahé ako pes.No dobre ak sa už zdražuje ale keby to aspoň nechávajú v pôvodnej receptúre

sevrin
20. feb 2025

Podľa mňa to je určitá forma shrinkflácie, aby výrobcovia zachovali ceny kvôli zdražovaniu komodít, tak vyrábajú nielen menšie čokolády ale aj ten podiel kakaa sa znižuje. To nahradia lacnejšími alternatívami a potom aj tá chuť tak vypadá.

seron2
autor
20. feb 2025

@michaela789 no presne aj ja to tak citim tu chut jak lacnu cokoladu

ekira1
21. feb 2025

Konkrétne kinder neviem, ale minule som sa pozerala Milka čokoláda bola 100g a teraz je 95g a cena ostala tá istá.

matej2227
22. feb 2025

@lucia13022023 a co čakáte keď podľa vyspeleho západu sme občanmi druhej kategórie...to už len hlupák bude kupovať sracky nechuti vám to ale detí s tym krmite. Už vám do toho melú aj chrobáky. Za chvíľku budete jesť pomleté chrobáky aj v bagetach. Tak dobru chuť..

lucia13022023
22. feb 2025

@matej2227 milujem ako z jedného komentára sudis stravovacie návyky druhých ľudí 🙂
Pre hlupáka každý hlupák, či ako?

princezna_bosorka
23. feb 2025

@ava987 uz ked som bola dieta, kinder cokolady boli najvacsi hnus... nejedla by som to ani keby mi platili....

findomatej
23. feb 2025

@seron2 pre mňa Kinder čokoláda bola stále niečo extra. Veľmi mi chutila, aj v dospelosti. No teraz je to otras. Myslela som si že sa mi to zdá, alebo že je staršia (aj keď v záruke). A rovnako sú zlé či vajíčko, či tie malé čokoládky 😔. Dobré už bolo.

karmen118
24. feb 2025

@seron2 My už kinder nekupujeme nič, tá chuť je otrasná ani deti to už nechcú jesť, kedysi to bola veľmi dobrá čokoláda, ale teraz ...fuj.