Zničila som si páperovú bundu v práčke. Dá sa s tým niečo robiť ?
Vie mi niekto poradiť prosím ? Prala som ju na 30tke, dala do susicky a aj tak sa mi urobili gule z peria .. dá sa to ešte zachrániť ?
@deti95060810 nedávala som ..vyskúšam
Ahoj, to perie je tam, len sa zmrstilo do takych gulocok. Takze prinajhorsom, ked to uz nijako nepojde, zober bundu do cistiarne tam si s nou poradia.
Ja mam 2 paperove kabety. 1 vyperie a vysusim v sucicke, bez problemov, druhy sa mi vysusi len tak ciastocne a zmrsti sa mi tam perie. To perie som zvykla dobre vysusit a potom to rucne roztrasiem a rozmasirujem.
Este by som si pozrela na youtube video
Veď tie guče rozoberte prstami. Nie sú predsa zlepené, pekne sa dajú dať do pôvodného stavu rukami.
ved to je este mokre, pretras, nechaj preschnut a zase pretras, perie sa opat nadycha
Tiez sa mi to stalo a mala som v susicke aj tenisove lopticky. Ale hrce neboli zlepene, len toperie bolo na kope, tak som to rucne porostrisala a nosenim sa to uz roztriasli uplne do povodneho stavu
Rozobrať prstekmi 🙂 a prať v prostriedku na perie,ono to zachová klzkost,ten olejový obal v perí a pomôže aby sa nezdrclo a zostalo nadýchané.V každom športovom obchode maju
Nemám sušičku a tak chodím do verejnej prāčovne a -overené- dám (úplne) suchú perovú bundu do sušičky s čistými suchými tenisovými loptičkami.
15 min a bundička je úplne nadychaná... 🙂
Treba to susit s tenisovymi loptickami uplne dosucha, teda aj viackrat pustit susenie. Na jedenkrat to zvacsa nie je suche, aj ked na povrchu sa zda, ze suche je, preto su tam stale tie guce. Ja susim aj 4h a az potom je znovu nadychana

nedávala si loptičky do sušičky? tak oper ešte raz a daj do sušičky - ale pridaj tam aj tenisové loptičky aspoň zo 3 ks...