Zosvetlenie čiernych vlasov
Ahojte ludia, chcela by som informovat že či nema niekto skusenost so šamponom silver od schaumy? pretože mam čierne vlasy a chcela by som ich zosvetlit do šeda myslite že to bude fungovat? vopred dakujem za každu odpoved :D
.....fuuuha, cierna chce iny proces. Drsnejsi. Tzv. "vypieranie", na viackrat. Alebo peroxid a farba....Kazdopadne to chce kaernicku, doma to nespravis. A uz vobec nie samponom, ako baby radia vyssie.
Ja som mala cierno cierne prisla som do kadernictva s tym ze chcem bledo hnedu,vlasy zosvetlila ale je zomna skor zrzka ,ide to dole,postupne
ak mas farbene vlasy tak dost dobre pomaha pri vymyvani sampon proti lupinam alebo sampon na blond vlasy so sosvetlujucim ucinkom, ale nejake razne zmeny necakaj, ale je to ovela zdravsie ako ich odfarbit, este mozno si vlasy polievat citronovou vodou po ich umyti alebo kamilkovy caj ten mam ja overeny ze skutocne zosvetluje aj o 2 odtiene

Tieto typy šampónov "silver" sa používajú skôr pri blond a melirovaných vlasoch, aby stiahli žltý nádych...