icon

Zosvetlenie vlasov rok po henne

agi21
13. nov 2018

Ahojte,pekne vas prosim o zdieľanie skúseností.balayage,melír,farbenie na blond cca rok po poslednej henne ak ste absolvovali.hlavne či sa niekomu spalili vlásky kvôli nezelanej reakcií.dakujem

rebekamarcusko
13. nov 2018

@agi21 ja som nemala sice hennu ale asi 3roky som sa farbila na cokoladovu hnedu z obchodu, kto ju ma vie ze chyta na cierno. Akurat zajtra idem kadernicke na druhe odfarbenie. Neodfarbujem cele, lebo chcem blond ombre a stahuju mi to olaplexom. Pred mesiacom som bola prvykrat, ak chcete pridam vam fotku vlaskov po prvom stahovani a zajtra po druhom. Stahuju mi to olaplexom, lebo melirom to by mi vlasy spalili a posledne co chcem su kratke vlasy ako chemlon

rebekamarcusko
13. nov 2018

Toto bolo po prvom, hore mam svoje odrastene vlasky, tak to vyzera fajn. Ton v tone 😊

bosoriak
13. nov 2018

@agi21 vela zalezi aj aka henna to bola, ci cervena, cierna alebo svetla. To je otazka skor na kadernicku, ta uvidi ake mas vlasy a bude vediet, cim ti ma robit to zosvetlenie. Ja napriklad mam take vlasy, ze po henne mi 10 mesiacov po poslednom farbeni (cervena) chytila blond na zeleno. Vlasy som si nespalila, ale aj tak som ich ostrihala, akakolvek chemicka farba mi chytala divoko.

0silvia0
13. nov 2018

@agi21 mala som kedysi melir skor ako rok po tizianovej henne. Myslela som ze nechyti, ale bol super, bez nezelanych odtienov. Sama kadernicka bola prekvapena. Ale ja mam hrube, zatazitelne vlasy.

agi21
autor
14. nov 2018

Ja som si dala melir pol roka po bordovej a rysavej hennecolor a spalili sa.ale kadernicka sa zakričala a použila 12perc.peroxid....teraz rok aj nieco po henne by som chcela zosvetlit trochu setrnejsie ale tak neviem ci je to u mna standard ze sa spalia.ist či neist,to je otázka.zosvetlujuci spray,gél v pohode....mozno taky balayage nenici tak vlasy ako melír?lebo ani alobal sa nedava....neviem babenky.tuzim mat tmavé blond vlasy ale bojím sa.navsteva kadernícky u mňa vždy dopadne zle

majkae29
21. dec 2018

@rebekamarcusko ahoj prosím ťa v akom salóne ti takto krásne stiahli farbu? 🙂

zuzanagarelova
6. apr 2020

@agi21 hena neviem či ide dole ale dobrý je eleminator od subriny je bez peroxidu a gumuje klasické farby bez poškodenia mam dobre skúsenosti ja používam bio kap farbu prírodnú lebo po henne sa ťažko používajú oxidacne farby a vždy človek príde o vlasy.

nika523
19. máj 2021

@zuzanagarelova prosím ťa farbila si biokapom po henne? Ak áno po akom čase a na tmavšie alebo svetlejšie? Ďakujem

kittykat22
19. máj 2021

@nika523 zalezi od toho aku hennu si mala. Ak cisto cervenu tak to pojde. A zalezi aj od toho ako dlho si farbis. Skus sa dohodnut s kadernickou nech ti nafarbi tensi pramen pri krku a zhodnot ako to chyti. Ak to dopadne, tak si nechas nafarbit aj zvysok.