Zrazená myš
Dobrý deň. Trošku od z cesty otázka ale našla som zrazenú myš a chcela by som ju zabiť, nech sa chúďa netrápi. Ako na to?
@klip0 myslím to vážne. Ešte som nezabíjala zbiera, tak ci existuje nejaký rýchly bezbolestny spôsob, napr otrava
@nataliapolohova nechat ju tam,kde je ... dravci si uz poradia
V akvaristickej skupine radia chore rybky dat do sacka a silno s nimi o nieco trepnut. Tuto by to tiez mohlo pomoct, aj ked...no ktovie.... Daj ju bokom na kraj cesty a nechaj tak. Priroda sa uz o nu nejak postara. Staci, ak bude letiet okolo straka.
Otrava... Bolel ta uz niekedy zaludok a bolo ti zle? Preslo ta to rychlo? Proste blby napad.
Lopatou po hlave 🙂 Ale ako uz radili, nechat ju tak.
a co tak ju zobrat k zverolekarovi ? a vyliecit ju a potom vypustit ..mozno to znie blaznivo ale ja by som to tak spravila
Šak tlcikom
A čo ju zrazilo, že to prežila?
Prosim ta, a kde si tu mys nasla? Lebo toto som este veru nepocula.
Raz som bola pri dorážaní myši, ktorá sa zasekla v lepidle a nikdy viac, ešte teraz ked si na tom spomeniem, dorazili ju kladivom. Ja som to potom vyriešila tak, že ked som našla inú myšku v lepidle som ju vyslobodila a tak utekala, akoby jej za pätami horelo, tie malé labôčky a chvostík a ako pípala, bála sa ma..
@karolinakr aj sa ti ju podarilo očistiť? Raz som to tiež skúšala, ale myš zostala taká od lepu s vyťahanými nôžkami, že hádam už len ako potrava niekomu poslúžila. Odvtedy tieto lepacie pásy proste nie. Všetko má svoje hranice.
@lintu mala krvave labky, ale vzhladom na rychlosť, akou ufujazdila, som sa utešovala, že teda je dosť čula
@lintu inak mohla mať lepidlo na sebe, to je pravda
Vacsie starosti mi robia zive pavuky ako polomrtve mysi 🙂 Ale ono ked uz niekto da pascu na mys, tak caka ze sa do nej chyti nie?

@nataliapolohova to naozaj sa pýtaš ? Podľa mňa nie...