icon

Zväčšenie pier

31. aug 2022

Ahojte, chcem si dat zväčšiť pery prosím vaše názory bolelo to ďakujem

noami12
31. aug 2022

Mala som niekoľko x, nebolelo len taky trosku tlak ale oni ti môžu dat niečo na znecilivenie, bud dávajú niekde krem a pery ti strpnu alebo aj injekcie ja som si dávala aj aj ... 🙂 potom také 2 dní som pila cez slamku lebo ten opuch boli ale stalo to za to, len prosím najprv si precitaj na danú kliniku recenzie lebo nie každý vie pekne pery zväčšiť, kamarátka bola už aj na vypustení lebo ich mala celé hrbaté.

alexas56
31. aug 2022

chodím pravidelne 🙂 už som bola aj na rozpúšťaní.. dá sa všetko vydržať

autor
1. sep 2022

Ako často to treba opakovať?

autor
1. sep 2022

@noami12 neviem si predstaviť injekciu do pery 😁 juj nestačil by krém alebo to je na nich co mi daju??? A keď bola kamarátka na vypustený ako to riešili prosím ta?? To mala aspoň zadarmo keďže to bola ich chyba??? Ďakujem

autor
1. sep 2022

Akurát som pozerala zopár videí vlastne prvej umrrvia pery a potom tu kyselinu pichaju injekciou ďakujem prepáčte za hlúpe otazky😂

noami12
1. sep 2022

To umrtvenie je injekciou alebo aj krémom, to asi záleží ktorá klinika z čím pracuje napríklad ta kamarátka to nemala ani umrtvene jej asistentka robila ľadové obklady 😀 nie nemala to zadarmo, lebo to nemusí aj tvoje telo prijať ( co teda každého poznám a aj sama seba tak pekne sa to strebalo)
Tie injekcie na umrtvenie mi pichali zvnútra ako keby k ďasnam- ale to som si dávala na Cypre pery zväčšovať, tu väčšinou v klinikách som sa stretla s tým že potreli ich krémom 🙂
Ja chodím už iba raz za čas lebo mne tie pery dlho vydržia

noami12
1. sep 2022

Záleží aj od kvality akú kyselinu hyauronovu si dáš- značku.
Ja co som chodila do nemenovanej kliniky, tak tam už po 3 mesiacoch nebolo vidieť nič, už chodím iba do BA a musím povedať že teraz som nebola už viac ako tri roky, lebo cez covid nepracovali a teraz už nemám moc času na to ale ešte stále cítim ze tam mám a hocikdo sa ma aj pýta ci mam pery a to som si vždy dávala len 1ml, ale mam kamarátky ktoré chodia aj každé 3-6m

autor
1. sep 2022

@noami12 takže v Bratislave dobre robia áno?? Náhodou niečo bližšie Martin alebo Žilina nemáš skúsenosť ďakujem

autor
1. sep 2022

To vypúšťanie potom prebieha ako?? Keď prídem zase na zväčšenie tak najskôr to vypustia alebo ako to prebieha ďakujem krásne

noami12
2. sep 2022

Nie to vypúšťanie si väčšinou dávajú ženy keď sa im tie pery nepáčia, inak si dávaš iba podpichavat kyselinu hyauronovu podľa potreby 🙂
Žiaľ tam nepoznám, nemám skúsenosť skus si pozrieť kliniky v okolí a aspoň podľa recenzií
Nehovorím ze v ba sú všetky dobre to nie ja mam vyslovene jednu ktorej plne dôverujem🙂

autor
2. sep 2022

@noami12 a čítala som tu ešte staršie fora v ktorých sa písalo, že najskôr ti dá doktor nejakú papricku čili alebo ako to tam bolo písané že aby žena zistila, ci sa jej tie pery hodia ku tvári a ci ich chce. Ak áno, až potom to začnú robiť ešte to tak funguje? Alebo už nie lebo to som čítala staršie

noami12
3. sep 2022

Fuha tak teda o tomto som vôbec nepočula, mňa posadil pred zrkadlo hneď mi začal hovoriť o tom ako mi prvé správy kontúry a až po tom až objem na ďalšom sedení. Toto teraz prvý krát čítam, ale je pravda ze ja som si o perach moc toho nečítala nikdy predtým 🙂

noami12
3. sep 2022

Ja som rada ze som našla túto kliniku lebo nemám pery ako "dva parky" alebo nejaká kačka a neviem si predstaviť ze by som prišla do kliniky a niekdo niečo robil s chili papricku 😀 on hneď somnou konzultoval čo si ako predstavuje, čo treba na tých perach hlavne upraviť 🙂
Ale nasla som aj kliniku v BB kde robia ruske pery ( srdieckové) a moc sa mi páčia, skus si pozrieť aj tie🙂

autor
3. sep 2022

Pozerala som.. Krásne ale prídu mi moc také ze už by to hneď každý vedel 😁 (aspoň na mne) mam tenké pery 😐 prosím ta, keď tam budem volať tak stačí povedať ze si chcem dat zväčšiť pery a už všetko kí povedia tam? Keď nemám presnu predstavu aké ich chcem vadi? Alebo ukážem nejakú foto aké by som ich chcela?