Zvažujem výplne kyselinou hyalurónovou
Ahojte,som presvedcena ze je Vas tu mnoho takych,ktore na tieto zakroky chodite pravidelne,preto by som rada s vami pozdielala vase skusenosti.Taha mi na 36,som pekna zena,vzdy mi na vzhlade velmi zalezalo,o plet sa prikladne staram.Pri druhom dietati som nabrala 18 kil.Po 6-nedeli som sa pustila do cvicenia a za 4 mesiace sa mi podarilo krasne schudnut a spevnit postavu,jedine mi "ovadla" tvar.Zrazu som vyzerala doslova strhane,jamy v licach,kruhy pod ocami.Ostala som z toho v soku,s tymto som fakt neratala.Odvtedy sa to ciastocne zrovnalo ale spravili sa mi z tych ochabnutych lic male "zatvorky okolo ust,tie prepadnute licka trochu ostali aj kruhy pod ocami.Cvicim tvarovu gymnastiku ale velmi zvazujem kyselinu hyaluronovu.Chcem sa ist poradit na kliniku s dermatologickou ale mam pred tym velky respekt.Ze mi to nespravia dobre,ihiel sa bojim na tvari ako cert kriza.Napriek tomu este nie som.ochotna zmierit sa s takymito doslova zbytocnymi vraskami,takze s nimi chcem zabojovat.Budem vdacna za nazory tych ktore taketo zakroky absolvuju.Ci ste spokojne,ci nelutujete,ako dlho vam to vydrzi s akym konkretne typom kyseliny,cena,bolest a podobne.Dakujem ze pozdielate tak intimnu zensku temu 😊

Bez do skupiny plastická chirurgia