icon

Zvládnem urobiť mamke daňové?

predajmamina
3. feb 2020

Ahojte dievčatá.
Pred chvíľou volala jedna pani mamke že jej neurobí daňové lebo že ide na operáciu.
Mamke jej už dala za to niečo 🙄 žiaľ nemôžem si dovoliť zaplatiť 25-30€ poviem pravdu. Teraz sme mali veľké výdavky na hrob atď. Tak sa chcem opýtať?
Zvládla by som mamine urobiť daňové ja doma ?
Mamka je vdova a robí na dohodu...alebo sa nemám do toho púšťať? Ďakujem za každú radu

ankaevka
3. feb 2020

Zvladnes aj sama, na financnej sprave vyplnis priamo typ A1, pekne ta to bude navadzat co mas vyplnit..pravdepodobne bude mat iba jedno potvrdenie o prijme, takze postupne vyplnis tak ako je v tom potvrdeni..ak nebudes nieco vediet, tak sa spytas tu

ankaevka
3. feb 2020

klikni si sipku dan z prijmov fyzicke osoby a tam v modrom je platne pre rok 2019 a uz len klikni na to V na boku a otvori sa ti tlacivo

ankaevka
3. feb 2020

Teda ten zositok s perom, z dialky na mobile mi to pride ako V

sliva1001
3. feb 2020

@predajmamina podľa mňa ho kludne spravis aj sama, pripadne napis IP mozem ti pomoct

tosomja
3. feb 2020

Ahojte, ja sa chcem spytat, ze ked som pracovala cely rok na pol uvazku, staci mi len jeden doklad o prijme od zamestnavatela, ci treba este nejake doklady?

ikonica
3. feb 2020

Ved nech poziada o rocne zuctovanie dane tam, kde brigadovala...

evittam
3. feb 2020

@predajmamina Este koľko diskusii zalozis?! Nestačí jedna?

evittam
3. feb 2020

@tosomja Staci ak si nemala iny príjem

evittam
3. feb 2020

@ikonica Alebo....

tosomja
3. feb 2020

@evittam dakujem

predajmamina
autor
3. feb 2020

@evittam založila som 2 diskusie! Jednu o tom či si vôbec musí mamka robiť daňové! ( Keď som sa dozvedela že jej to ťa pani neurobi ) A druhú či to sama zvládnem
Ak s tým máš problém nečítaj to..a neurčuj mi koľko diskusií si môžem zakladať.

evittam
3. feb 2020

@predajmamina Nemusíš sa rozčulovat. Stacila jedna a spýtat sa na oboje. Zbytočne to tu spamujes. Pekný vecer.

predajmamina
autor
3. feb 2020

@ikonica tam jej to vedúca neurobí lebo vraj nemá ekonomickú školu a ani sa do toho nevyzná

predajmamina
autor
3. feb 2020

@evittam myslím že dvoma diskusiami nič nespamujem.
A v prvom rade sa nerozčuľuj ty ..

evittam
3. feb 2020

@predajmamina Ked požiada zamestnavatela o RZ do 17.2.tak ju nemá co zaujímať nejaka veduca. Hádam maju mzdarku ci účtovnicku co im robi mzdy....

evittam
3. feb 2020

@predajmamina Ja sa nerozculujem. Nemám preco. A uz vôbec nie nad cudzimi ludmi.

predajmamina
autor
Autor odpoveď zmazal
predajmamina
autor
3. feb 2020

@evittam tak nekomentuj 🤚

evittam
3. feb 2020

@predajmamina Nerozkazuj slusnym ludom co ti chcu pomoct alebo nezakladaj verejne diskusie.
Btw obe sa volajú rovnako a pýtas sa na to iste v uvodnom príspevku. Nikde nevidím rozdiel ktorý spomínas.
https://www.modrykonik.sk/forum/paragrafy/budem-vediet-mame-urobit-danove/

ankaevka
3. feb 2020

@predajmamina takze uz mas jednu diskusiu, dokonca sa ti ponukli baby, ze ti spravia..preco si zalozila dalsiu?

predajmamina
autor
3. feb 2020

@ankaevka založila som jednu diskusiu a vložila ju do dvoch skupín v tom istom čase.
Nevedela som že sa to nemôže

predajmamina
autor
3. feb 2020

@ankaevka ak si si všimla čas založenia obe sú v tomto istom čase plus mínus 2 minúty

predajmamina
autor
3. feb 2020

@ankaevka samozrejme už budem vedieť že nemôžem tu istú otázku dať do dvoch skupín

predajmamina
autor
3. feb 2020

Ďakujem krásne za pomoc ❤️❤️🙏🙏🙏
Problém vyriešený otázka zodpovedná. Ďakujem dievčatá

ankaevka
3. feb 2020

@predajmamina vo fore sa ti zobrazuju vsetky prispevky postupne ci das do volnej diskusie, ci pod financne neviem co..a davala si to po pol hodine, ked uz ti zacali pisat na prvu 😉..neber v zlom