Zvláštne pocity a náhody - Čo to môže znamenať?
Ahojte. Tento rok sa mi dejú veľmi zvláštne veci, nie som poverčivá ale jednoducho nedá mi to spať. Chcela by som vedieť či s tym má niekto z Vás podobnú skusenosť. Začala som viac venovať ezoterike a vecami spojenými s tým...energie,čakry,vibracie,meditácia,joga (pre menej chapavych, nie nie je to žiadne bosoráctvo) a pocítila som , že som sa začala dostávať do väčšieho vedomia. To ma robilo šťastnou a vlastne aj robí. No neviem či to je s tym nejako spojené..s tymi vecami čo sa mi dejú.
-havarovala som s mojou rodinou cestou z výletu
-dneska rano na mňa skoro spadli hodinu zo steny (šroubik nebol povolený)..proste iba spadli,inak tam držali zo 5 rokov v poriadku a nikto sa ich ani nedotýkal.
-mame trošku taku rozpadnutu rodinu (nechcem konkretne nazvy clenov rodiny hovorit) ale bol tam pokus o uskrtenie medzi 2 pribuznymi ...a to mi zapada s tymi hodinami,čitala som , že to znamená nešťastie/smrť..takže sa trocha bojim o jedneho clena mojej rodiny aby mu ten druhy neublizil.
-často ked sa pozriem na hodinky vidim rovnaky čas (rovnake cisla)...17:17, 12:12..atď..a nie je to absolutne zamerne..je to iba tak že ma to ťaha sa pozriet na hodiny a je tam vacsinou to iste cislo.. niekedy mi to vyjde aj s datumom (napr. datum 17.7, a cas 17:17)
-mam prehnane vela energie až ma to desi občas..nachadzam sa akoby na takej pozitivnej vlne..coz si vela z vas pomysli, ze to je fajn (ano je)..ale vzdy mam taky divny pocit na duši lebo akoby tušim že sa nieco stane (aj ked sme havarovali tak som bola uplne stastna,vesela ze travim cas s mojou rodinou ,aka som len stastna ze som s nimi...a zrazu bum).
.. je tohi viac ale to uz su skor take malickosti ktorym nepridavam taku vaznost.
Mate s tym niekto skusenosti?..Pytam sa skor ludi venujucich sa budhizmu,ezoterike...pretoze ludia ktory sa tomu nevenuju vacsinou vidia tento svet az moc realne a pride im to na smiech a nebudu za tym hladat nič zavazne..proste poznamky typu:"spadli hodiny,to znamena ze gravitacia funguje"..atď si nechajte pre seba prosim pekne.Dakujem...
Odbočila si z duchovnej cesty niekde do pekla
A naco zakladas duplicitnu temu?
@nikdom tak ten cas na hodinach moze byt tym, ze spociatku si nevenovala pozornost tomu, kolko hodin zrovna bolo, ked si sa pozrela. potrebovala si sa proste pozriet. ale ked nahodou boli rovnake cislice, tak to cloveka zaujme a zapamata si to.
no a potom uz nie je tazke mat nastavene vnutorne biologicke hodiny tak, ze priblizne v rovnakom case ta to taha pozriet na hodiny.
co sa tyka predtuch, tak by sa to pocitalo iba vtedy, ked by si ju mala zasade len vtedy, ak sa nieco stane. ak mas divny pocit z casu na cas a obcas sa nieco stane a obcas sa nestane vobec nic, tak to neplati.
hodiny mohli padnut lebo boli zle zavesene. a posuvali sa po trosickach.
u nas takto padol uprostred noci velky obraz. hacik nedotknuty.
nikto neumrel, nic sa nestalo. ani kratko potom, ani dlho potom.
musel byt zle zaveseny. nie zahacknuty, ale iba zachyteny na vrchu hacika a hoci sa zdalo, ze visi pevne, pomalilililinky sa klzal, az padol. a pritom tak visel asi 6 rokov.
silno pochybujem, ze ho nejaka mocnost vyvesila, hodila o zem a sla zase o dom dalej vystrajat.
ale je tu aj moznost, ze si si nieco pritiahla do zivota, ked si si otvorila viac vedomie.
pozehnani nevedomi sa hovori.
@nikdom je to tym,ze sa zahravas s magiou.bude to este horsie,kym sa toho nevzdas. najdes na nete taketo pribehy, vrat sa z kratsej cesty.
Biela ci cierna magia,joga a vsetky tieto ezotericke blbosti...ro je zahravanie sa s ohnom.
Prestan s tym cim skor.
Nie je to sranda.
@nikdom problem bude asi aj to ,ze si nazvala ludi, ktori to neschvaluju ..menej chapavych, a pritom oni chapu velmi dobre, len ty nie, ze toto je presne bosoractvo, len v sofistikovanej podobe, aby si mala uplny klud tak sa toho zriekni.
😂😂😂Okej dakujem vsetkym a už mi sem nepiste nikto. Ako vidim ludia su velmi nevedomy. Najprv si zistite ze ezoterika nie je ziadne bosoractvo a ani magia cierna,biela ale že to je sabarozvoj pomocou.vesmirnych energii ...bože🤦♀️. Mam dosť. Dovidenia a majte vsetci krasny den.
@december12 Je to sebarozvoj. Prepacte ale ked nieco viem a venujem sa tomu a pisu mi tu ludia,ktory o tom nevedia ani prd nazyvaju to bosoractvom mam dosť. Je to o sebarozvoji vlastnej duse kedy pocas meditacie sa zbavujete negativnej energie pre svoj osobne lepsi pocit. Energiu nasavate do čakier z vesmiru (čakry mame vsetcia..staci si najst čo to je..vela ludi ich ma zablokovanych a myslia si ze čakra he nejaky staroveky muciaci nastroj ) cize sa dostavate do vedomia. To je cele.A je normalne ze sa vam deju zvlastne veci. Ja som len chceka vediet co znamneju.Na zaviatku som zmienila este nech sa ludia co sa tomu nevenuju, nevyjadruju.
A kedze ja si svoju energiu nemienim minat na ludi tu, tak koncim. Uz si tu diskutujte a myslite si čo chcete 😊 Pekny den.
@nikdom tu nečakaj múdre odpovede- je tu kopa zakomplexovanych žien ktoré doma nevedia držať koňa na uzde tak ho rozhojdavaju tu.....ja už ich neviem ani inak nazvat- iba hlupane a vždy sa zapájajú tie ,,najmudrejsie,, ak ťa takéto niečo zaujima- skús pozrieť tu na MK skupinu buď ezoterika alebo podobné.mozno ti pomozu. Veľa šťastia
@katarinka89 😂😂Pobavilo. Však neriešim každy ma svoju cestu,svoj život...chcela som len poradiť a nakoniec tu budem za bosorku a do toho este vysvetlovať že ezoterika nie je magia.Kazdopadne dakujem za radu,skusim tam😊

@nikdom nudíš sa, vystrájaš, nahováraš si totálne bludné veci a preto sa deje okolo teba to, čo sa deje 🙂 nič viac - nič menej. Aj ja sa pozriem a častokrát je rovnaký čas a čo teraz? mám si nahovárať kadejaké veci? nie ďakujem. Žijem reálne.