Zvyšuje Iqos spotrebu cigariet v porovnaní s bežnými?
Ti, či fajčíte Iqos nemáte pocit, že vyfajcite ešte viac ako pri normálnych cigaretách?Mne to strašne chuti neviem sa tak prefajcit ako pri normálnych cigaretach jednu krabičku mám na den.Rozmyslam, že sa vrátim ku klasickým.Mam len ja takýto pocit či všimli ste si to aj vy?Stále nemám dost
Áno. Mne sa zdalo že to proste rýchlo prestalo. Musela som to prestať fajčiť a prešla som na veev iqos to mi viac vyhovuje
Len sa pripnem, zaujima ma to.
Áno. Mne sa zdalo že to proste rýchlo prestalo. Musela som to prestať fajčiť a prešla som na veev iqos to mi viac vyhovuje
@kikusenka1 práveže ja som za 2 r mala dve normálne cigarety a už mi nechutili a smrdela som sama sebe.Predtym som si zapálila 2,3 normálne a už som cítila, že mám dosť ...zlý pocit v krku teraz by som dve krabičky igos denne stiahla.Ja som na to prešla, že sa chcem zbavit cigariet a je to ešte horšie 🤣už som rozmýšľala, že si náplaste kúpim.
@candii to je aká?
Takáto , no iqos nie je podľa mňa dobre riešenie skús túto, najskôr si kúp nikotínove náplne a potom postupne si kúp beznikotinive. Myslím, že by sa to dalo lepšie zvládnuť. Toto stojí 6,9€ s dvoma náplňami.
@candii už som si to medzitým pozerala na stránke tak toto je iný princíp, ale zajtra si ju kupim.
Ja viem, že neprestanem fajčiť, ale potrebujem to zregulovat cenovo a počtom 😀ako dlho ti vydrží?
No v jednej krabičke máš 2 náplne a záleží ako fajčíš. Mne jedna náplň vydrží 2 dni. Čiže krabička väčšinou 4 - 5 dní. S týmto som veľmi spokojná
Ano ,Po 3mes som sa vratila k normalnym. Sak 6.20e u nas stoja ja som Snad 1,5krabicky dala za den🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Plus caste bolesti hrdla som mala .
Ano ,Po 3mes som sa vratila k normalnym. Sak 6.20e u nas stoja ja som Snad 1,5krabicky dala za den🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Plus caste bolesti hrdla som mala .
@biglovemom Pozeram kde je akcia na mäso a potom si kúpim za 5 eur cigarety😭minule sme boli na grilovačke až to bolo nechutné koľko všetci fajčili
Chapem 😊 ja fajcim vyse 20 r . Chcela som na iqos prejst koli zapachu ale nie ….
u mna hej, lebo cigatery som fajcila len vonku, iqos som si mohla zapalit prakticky hocikde... a potom som skoncila, llebo som ostala tehotna
Ahoj, tiež vyfajčím viacej, ale nájdi si nejakú “mentálnu” vychytávku, napr. dám si iqos len vonku alebo len 5 na deň a keď to prešvihnem, tak ďalší deň si dám už iba štyri. Čiže ja fungujem takto.. vape mi tiež chutili, no v porovnaní s klasickými alebo iqosom je to najškodlivejšie aj keď mnoho ľudí si to nemyslí.
Mne iqos ešte zhoršoval závislosť. Čo som bežne fajčila 5-10 cig. Pri iqose to boli už krabičky. A tá bolesť v hrdle. No 1000x horšie ako bežná ciga.
@anonym_autor áno u mna sa zvýšil počet cigariet do iqosu za deň.. a majú to tak aj ludia v mojom okoli čo prechádzali z normálnych cigariet na Iqos…predtým mi vystačila krabička normálnych na 3 dni… teraz bezproblemov stiahnem aj 2 krabicky za deň.. no chcem prejsť na vape jednorazové a potom prestať úplne

U mňa sa počet nezvýšil a dokonca mi klasické cigarety začali smrdiet