Carolina Herrera parfumy
Ahojte máte niekto skúsenosť s parfumom Carolina Herrera? A ktorá je taká topka? Zatiaľ som skúšala klasiku Good Girl a ta vonia super
Ta La Bomba je cenovo drahšia, stojí za to?
@nikol117nika za mňa Good Girl super. La Bomba otrasný smrad. Príliš sladká a ani nevydržala dlho voňať
Ja som zatiaĺ skúsila Very good girl elixir-vonia mi po horkých mandliach,vanilke a kakau.Príde mi dosť intenzívna, že len trochu na sebe znesiem,ale vonia mi veľmi.Tak hrejivo. Máte niekto odskúšané viaceré, ktorá je prijemná? Na kvetové vône moc ale nie som.
Ja som zatiaĺ skúsila Very good girl elixir-vonia mi po horkých mandliach,vanilke a kakau.Príde mi dosť intenzívna, že len trochu na sebe znesiem,ale vonia mi veľmi.Tak hrejivo. Máte niekto odskúšané viaceré, ktorá je prijemná? Na kvetové vône moc ale nie som.
ja som skôr na také nieco na spôsob vanilky, ak by ste mi vedela poradiť nejakú kľudne aj inú značku, ktorá je sladká ale nie zas nejak prehnane a vydrží bola by som vám vďačná ☺️

La Bomba je vyrazne sladka vona, taka ceresnova, Good Girl Blush alebo Blush Elixir su krajsie ako Good Girl