icon

Kde výhodne objednať kvalitný parfém?

nikuskaakolarova
6. dec 2024

Ahojte baby, viete o nejakej stránke kde objednať parfém ale zase kde nenechám majland ale čo aj vydržia celý deň ? Ďakujem a pekné sviatky ❤️🍀

76california
6. dec 2024

už tu bola včera myslím, podobná téma...
vraj super parfémy sú na ingredients-store, chystám sa objednať vzorky...

melanta
6. dec 2024

Klasické parfumérie ako Fann alebo potom originálne stránky daných značiek. Čiže ak chceš parfém Chanel, objednaj priamo zo stránky chanel.com. Ak chceš objednať napríklad Chanel za cenu ne-chanelovskú, tak potom si ujasni, či chceš kvalitu alebo nízku cenu.

lonsdaleka88
6. dec 2024

@nikuskaakolarova treba pochopit, ze aj najdrahsi parfem nemusi vonat cely den. Ak je to nejaky lahky na leto tak necakajte dvojdnovu vydrz. Ide o zlozenie. Ak je to tazky parfem tak logicky je to drziak. Treba si parfem vyhladat na stranke napr. fragrantica a tam mate realne skusenosti plus vydrz, zlozenie atd. ...

biba_18
6. dec 2024

samozrejme aj u nás predávajú parfumérie originály parfumov - ide ale o to, čo znamená dať za parfum majland ... kvalitné parfumy aj stoja...

alenka58
6. dec 2024

marionnaud, douglas

svetlonos
6. dec 2024

A ešte jeden detail. Pokial ide o parfém, ktorý si nikdy nemala, treba ho vyskúšať. On totiž vonia na každom inak. Testovali sme s mm. Na mne uplne inak ako na ňom ci mojej sestre.
Tiež som radšej za kvalitu, takže kúpiť originál v parfumérii. Radsej jeden poriadny ako lacnú nepodobá. Tiez su ok ale tak potom nerátam s tým, že vydrží cely deň. Mám tiež DMky, pekný ale za 35 e neočakávam kvalitu dior.

rebi789
6. dec 2024

@nikuskaakolarova elnino alebo notino

sona110
6. dec 2024

Ja už dlhé roky si objednávam od https://katkaparfumery.sk/ maximálna spokojnosť.