Kde výhodne objednať kvalitný parfém?
Ahojte baby, viete o nejakej stránke kde objednať parfém ale zase kde nenechám majland ale čo aj vydržia celý deň ? Ďakujem a pekné sviatky ❤️🍀
Klasické parfumérie ako Fann alebo potom originálne stránky daných značiek. Čiže ak chceš parfém Chanel, objednaj priamo zo stránky chanel.com. Ak chceš objednať napríklad Chanel za cenu ne-chanelovskú, tak potom si ujasni, či chceš kvalitu alebo nízku cenu.
@nikuskaakolarova treba pochopit, ze aj najdrahsi parfem nemusi vonat cely den. Ak je to nejaky lahky na leto tak necakajte dvojdnovu vydrz. Ide o zlozenie. Ak je to tazky parfem tak logicky je to drziak. Treba si parfem vyhladat na stranke napr. fragrantica a tam mate realne skusenosti plus vydrz, zlozenie atd. ...
samozrejme aj u nás predávajú parfumérie originály parfumov - ide ale o to, čo znamená dať za parfum majland ... kvalitné parfumy aj stoja...
marionnaud, douglas
A ešte jeden detail. Pokial ide o parfém, ktorý si nikdy nemala, treba ho vyskúšať. On totiž vonia na každom inak. Testovali sme s mm. Na mne uplne inak ako na ňom ci mojej sestre.
Tiež som radšej za kvalitu, takže kúpiť originál v parfumérii. Radsej jeden poriadny ako lacnú nepodobá. Tiez su ok ale tak potom nerátam s tým, že vydrží cely deň. Mám tiež DMky, pekný ale za 35 e neočakávam kvalitu dior.
@nikuskaakolarova elnino alebo notino
Ja už dlhé roky si objednávam od https://katkaparfumery.sk/ maximálna spokojnosť.

už tu bola včera myslím, podobná téma...
vraj super parfémy sú na ingredients-store, chystám sa objednať vzorky...