icon

Ktorá dámska vôňa od Avon má dlhú výdrž?

Dnes o 11:57

Ahojte. Ktorá dámska vôňa od Avon ma dlhšiu výdrž? Ďakujem

belle_vie
Dnes o 12:12

Keď chces vôňu s dobrou výdržou, nechod do svoju. Buď skús normálne značky, ale zameraj sa, aby to bola parfumovaná voda, nie toaletka ( za mňa naj pomer cena / výkon je jil sander, vydrží obdobne dlho ako 3x drahšie vône od Lancôme), alebo skús tie arabské vône, ale tie nemusia každému sadnúť ( aj v DM máš).
Avon Oriflame a podrobné MLM vône sú totálne sh*ty.

anonym_a1ce7e
Dnes o 12:20

Ja používam z času na čas, aj teraz TODAY od Avonu. Inak mám značkové vône, ale raz za čas ma chytí nostalgia.

anonym_4537d4
Dnes o 13:07

@anonym_autor Avon Každý parfum edp vonia až do oprania

anonym_762c58
Dnes o 13:22

niektore nazory tu hroza.Niekedy aj avonovka strci do vacku drahu vonu z parfumerky nie je to len vzdy o znacke a to vlastnim kadejake aj drahsie aj ozaj drahe kusky ale aj lacnejsie takze ja viem porovnat za tie roky a kvanta parfumov co som mala.Myslim ze hania uz len preto lebo je to avon sam o sebe.Ale ozaj ich parfumovane vody nie toaletky sice sem tam sa najde aj dobra toaletka od nich co vydrzi ale su fakt vacsinou neznicitelne tie parfumovane vody a podobne je to aj s Oriflamom takze sksus parfumovanu vodu od nich s kludom myslim ze budes spokojna

anonym_b0df9e
Dnes o 14:01

Používam today tomorrow always už roky. Ani neplánujem meniť. Ešte aj od LR Harem

autor
Dnes o 15:56
@anonym_b0df9e

Používam today tomorrow always už roky. Ani neplánujem meniť. Ešte aj od LR Harem

@anonym_b0df9e @anonym_a1ce7e ja som zvykla od avonu pouzivat attraction for her, eve confidence a velmi pekne vonali maxima a little black dress. ako vonia today tomorrow always? je nejako podobna tym co som vymenovala ako svoje oblubene?

sisi4
Dnes o 16:22

Ja som uz Avon davnejsie nekupovala, ale rozhodne ich vone nepovauzjem za sh*ty, ako bolo pisane vyssie.
Moja davnejsie oblubena bola Celebre - aj ruzova, aj modra, krasna je aj Percieve, Pur Blanca, Today je silnejsia, ale tiez fajn. Aj Maximu som mala a kopec dalsich, na ktorych nazov si nespomeniem, ale vydrzali dost dlho.

anonym_7a0cf5
Dnes o 20:45

@anonym_autor Kedysi dávno som mala obľúbené vône z Avonu aj Oriflame a rozhodne neboli šmejdy a vydržali dlho. Dokonca jednu vôňu som musela mať vždy. Nepamätám názov, ale vždy mi ju muž kupoval na Vianoce. Dodnes som takú vôňu nenašla. A to mám plno rôzne značky a vôbec mi nevoňajú podľa môjho gusta.,Drahé značkové a nič moc.

belaanabela
Dnes o 20:55

@anonym_autor od Avonu mam rada Atraction 👌

anonym_859641
Dnes o 21:24

Ziadna