Ktorá dámska vôňa od Avon má dlhú výdrž?
Ahojte. Ktorá dámska vôňa od Avon ma dlhšiu výdrž? Ďakujem
Ja používam z času na čas, aj teraz TODAY od Avonu. Inak mám značkové vône, ale raz za čas ma chytí nostalgia.
@anonym_autor Avon Každý parfum edp vonia až do oprania
niektore nazory tu hroza.Niekedy aj avonovka strci do vacku drahu vonu z parfumerky nie je to len vzdy o znacke a to vlastnim kadejake aj drahsie aj ozaj drahe kusky ale aj lacnejsie takze ja viem porovnat za tie roky a kvanta parfumov co som mala.Myslim ze hania uz len preto lebo je to avon sam o sebe.Ale ozaj ich parfumovane vody nie toaletky sice sem tam sa najde aj dobra toaletka od nich co vydrzi ale su fakt vacsinou neznicitelne tie parfumovane vody a podobne je to aj s Oriflamom takze sksus parfumovanu vodu od nich s kludom myslim ze budes spokojna
Používam today tomorrow always už roky. Ani neplánujem meniť. Ešte aj od LR Harem
Používam today tomorrow always už roky. Ani neplánujem meniť. Ešte aj od LR Harem
@anonym_b0df9e @anonym_a1ce7e ja som zvykla od avonu pouzivat attraction for her, eve confidence a velmi pekne vonali maxima a little black dress. ako vonia today tomorrow always? je nejako podobna tym co som vymenovala ako svoje oblubene?
Ja som uz Avon davnejsie nekupovala, ale rozhodne ich vone nepovauzjem za sh*ty, ako bolo pisane vyssie.
Moja davnejsie oblubena bola Celebre - aj ruzova, aj modra, krasna je aj Percieve, Pur Blanca, Today je silnejsia, ale tiez fajn. Aj Maximu som mala a kopec dalsich, na ktorych nazov si nespomeniem, ale vydrzali dost dlho.
@anonym_autor Kedysi dávno som mala obľúbené vône z Avonu aj Oriflame a rozhodne neboli šmejdy a vydržali dlho. Dokonca jednu vôňu som musela mať vždy. Nepamätám názov, ale vždy mi ju muž kupoval na Vianoce. Dodnes som takú vôňu nenašla. A to mám plno rôzne značky a vôbec mi nevoňajú podľa môjho gusta.,Drahé značkové a nič moc.
@anonym_autor od Avonu mam rada Atraction 👌
Ziadna

Keď chces vôňu s dobrou výdržou, nechod do svoju. Buď skús normálne značky, ale zameraj sa, aby to bola parfumovaná voda, nie toaletka ( za mňa naj pomer cena / výkon je jil sander, vydrží obdobne dlho ako 3x drahšie vône od Lancôme), alebo skús tie arabské vône, ale tie nemusia každému sadnúť ( aj v DM máš).
Avon Oriflame a podrobné MLM vône sú totálne sh*ty.