icon

Oplatí sa kúpiť parížske parfumy?

renka30
12. dec 2025

Ahojte, mate skusenost s vonami zo stranky parizske.sk, oplati sa kupit alebo ist radsej do originalnych parfumov? Dakujem

anonym_f29aae
12. dec 2025

Ja si kupujem tieto "fejkové" a som spokojná

chrobak7
12. dec 2025

@renka30 Ako keď nemáš na originál, alebo nechceš dať toľko peňazí na kozmetiku, tak si ich kúp. Vôňu majú aj tie. Niekedy sa trafia do originál vône lepšie, niekedy ani nie. Ja som si istý čas kupoval náhradu za Lacoste Red man (najprv som mal aj originál) a tá bola takmer na nerozoznanie.

anonym_b5d8ad
12. dec 2025

Nie, neoplati. Tieto som si dala nastriekat na papierik priamo v obchode. Vona nevydrzala ani kym som prisla domov-cca. 5 minut. Nehovoriac o tom, ze od originalu to malo daleko. Ked si to prepocitas na vydrz, tak zistis, ze su veeeelmi drahe.

malalienka85
12. dec 2025

za mňa neoplatí, tie vône sú síce podobné ale ja v nich cítim vždy taký smradík lacný a výdrž nula, flakón škaredý ...

anonym_174d82
12. dec 2025

Tolko tém tu o vôňach a neviem, ako vy, ale ja som dávno, ak vôbec, necítila žiadnu ženu v autobuse, v obchode za žiadnou vôňou. Seba len v kúpeľni. 😀

nikoletta1712
12. dec 2025
@anonym_174d82

Tolko tém tu o vôňach a neviem, ako vy, ale ja som dávno, ak vôbec, necítila žiadnu ženu v autobuse, v obchode za žiadnou vôňou. Seba len v kúpeľni. 😀

@anonym_174d82 Ja z bytu bez parfemu nevyjdem…A je jedno či idem len do Jednoty, na kávu sama, do práce…Milujem, keď voniam kvalitnou vôňou…

anonym_174d82
14. dec 2025
@nikoletta1712

@anonym_174d82 Ja z bytu bez parfemu nevyjdem…A je jedno či idem len do Jednoty, na kávu sama, do práce…Milujem, keď voniam kvalitnou vôňou…

@nikoletta1712 ja sa len pytam, ake su to vone, ak 90% zien vonu pouziva a necitim ziadnu. Nos mam az velmi citlivy.

clementisa
14. dec 2025

Necítim žiadnu vôňu kolegyne používajú ale nič necítim originál je iba jeden navyše tam dávajú rôzne zmesi ktoré vyvolávajú rôzne alergické problémy napríklad štípanie jazyka horká chuť v ústach

jasi2
14. dec 2025

Používam a za mňa veľmi dobré , aj pomer ceny a kvality je veľmi dobrý.
Ja používam Dolce víta od Dioru a Guci Rush 2 a nedám na ne dopustiť
Kolegyne mi stále hovoria ako pekne voniam a celý deň.
Ale je to vec názoru , vyskúšaj a uvidíš