Poradíte parfum, ktorý očarí a nerazí?
Ahojte, moje obľúbené sú Hugo Boss Alive, YSL Libre, Mugler Alien. Chcela by som skúsiť ďalší, taký ktorý nerazí veľmi ale otočia sa za ním iní 😊 ďakujem za rady
Alien a Boss Alive su aj moji oblubeni. Mam ako tuto nadomnou rada aj coco mademoiselle, gucci flora, lanvin eclat
@anonym_autor Coco Mademoiselle
@anonym_autor lanvin eclat, gucci guilty
@anonym_autor mňa sa minule opýtala kamoska čo to mám za parfem že je nádherný a o týždeň ho mala tiež. Takže už nikomu neprezradím ktorý je ten naj lebo by tak voňala každá tretia 😊
@anonym_autor mňa sa minule opýtala kamoska čo to mám za parfem že je nádherný a o týždeň ho mala tiež. Takže už nikomu neprezradím ktorý je ten naj lebo by tak voňala každá tretia 😊
@anonym_0adf43 na co bol dobry tento koment? 😂 viem ale nepoviem!
@anonym_autor Guerlain Aqua Allegoria ruzova alebo Dior Miss Dior ružová
Burberry Godness mi vždy niekto pochvali ked si dam.Inak moja topka je Libre le parfum
@anonym_0adf43 Alebo smrdela každá tretia…
@anonym_autor YSL tresor, ale ten odľahčený a coco mademoiselle, Gucci akykolvek
Moja topka je sisley Izia a versace Bright Crysta, ale chvalia mi aj Lacoste Pour femme
Burberry Godness mi vždy niekto pochvali ked si dam.Inak moja topka je Libre le parfum
@nikha2809 všade som videla, že ho promovali, ale ja som bola sklamana
@anonym_0adf43 áno, len na základe tvojho príspevku
Givenchy L’interdit
Za mna z toho, co tu bolo spomenute, tak: Givenchy L’interdit (pozor pre niekoho moze byt parfem vyrazny, ci tazky, ale mne sa v nom nieco specificke paci a davam si ho trosinku, vydrzi dlho, u mna je na specialne prilezitosti), a dalsi Lacoste pour Femme (tento je na denne nosenie, sviezi, zensky parfem, tento mam stale v kabelke).
@anonym_5f4a19 ten Godness?Mňa teda tiez nejako nehuril, ale naozaj, ked si ho dam, vždy mi niekto pochvali parfum.Uz si ho dávam, len nech sa minie
@nikha2809 potvrdzujem, ze aj mne ho ludia chvalia. Dostala som pred casom nejake vzorky, boli tam 3 tieto, tak ich teraz casto pouzivam, aby som ich minula. Mna to tiez nejako na prvy pohlad neohurilo, ale asi 4 ludia mi uz povedali, ze pekne voniam. Ono asi ked sa na kozi trosku rozlezi, tak asi pekne vonia okoliu.
@nikha2809 potvrdzujem, ze aj mne ho ludia chvalia. Dostala som pred casom nejake vzorky, boli tam 3 tieto, tak ich teraz casto pouzivam, aby som ich minula. Mna to tiez nejako na prvy pohlad neohurilo, ale asi 4 ludia mi uz povedali, ze pekne voniam. Ono asi ked sa na kozi trosku rozlezi, tak asi pekne vonia okoliu.
@nikha2809 áno, ten.Velmi som cítila ovocie z neho aj mi rýchlo vyprchal na ruke.Cakala som úplne inú vôňu podľa popisu
@anonym_4262f9
Za mňa nová zelená Prada.
kolekcia Gucci flora je fakt vydarena, okrem jednej tusim tej cervenej
Lanvin Magnolia, Lanvin Jasmine, Coach - klasická biela
YSL Libre urcite, Prada paradoxe, Lancome idole intense a Valentino Born in Roma Intense .... toto su vone na ktore vzdy dostanem nejaky kompliment ...
@nikha2809 libre le parfum ma laka😊 dakujem za vsetky tipy
Black Opium Over Red je skvely aj ta druha verzia black opium. Bal d'Afrique Absolu Byredo je mnaaam taky citrusovy a fresh.Od Diptyque su skvele viacere parfemy napr. papier mist, alebo Do Son je perfket

YSL a Mugler sú aj moje obľúbené k tomu este COCO MADEMOISELLE, Dior Pure poison, Aholic Carnal Heat a Amouage.