icon

Top e-shopy s napodobeninami parfumov

10. dec 2025

Baby dajte tip na top eshop s napodobenina mi parfémov ktoré sa najviac podobajú originálu s výbornou vydzov.vdaka

sajmi
10. dec 2025

@anonym_autor issoria

anonym_1af9f3
10. dec 2025

Nemyslím, že lacné napodobeniny majú výdrž. To si kúp radšej priamo v obchode, kde môžeš ovoňať a rozhodnúť sa.

sajmi
10. dec 2025
@anonym_1af9f3

Nemyslím, že lacné napodobeniny majú výdrž. To si kúp radšej priamo v obchode, kde môžeš ovoňať a rozhodnúť sa.

@anonym_1af9f3 ja som veľmi spokojná aj s výdržou, teraz v zime mi od nej bunda vonia stále a svetre a mikiny cítim aj po vypratí voňavé

anonym_2d9c81
10. dec 2025

Mne sa paci eshop Nanita

anonym_4f303c
17. jan 2026

vyskúšaj www.pureprime.sk, za mňa TOP, perfektná výdrž a zatiaľ všetko čo som objednala voňalo ako originál. Len vzorky sú drahé :D

anonym_6d60fc
17. jan 2026
@sajmi

@anonym_autor issoria

@sajmi ani jedna voňavka odtiaľ nevonia viac ako 20min. Objednala som 3 dámske, 2 pánske plus zopár vzoriek. Vône pekné ale výdrž nula bodov.

sajmi
17. jan 2026
@anonym_6d60fc

@sajmi ani jedna voňavka odtiaľ nevonia viac ako 20min. Objednala som 3 dámske, 2 pánske plus zopár vzoriek. Vône pekné ale výdrž nula bodov.

@anonym_6d60fc no tak ja musím povedať úplný opak, mala som z tade asi 3-4 rôzne vône a teda za mňa výdrž skvelá. Na oblečení drží aj niekoľko dní, o bunde ani nehovorím.

anonym_6d60fc
18. jan 2026
@sajmi

@anonym_6d60fc no tak ja musím povedať úplný opak, mala som z tade asi 3-4 rôzne vône a teda za mňa výdrž skvelá. Na oblečení drží aj niekoľko dní, o bunde ani nehovorím.

@sajmi neviem kedy si mala odtiaľ niečo ty, ja som to objednávala prvýkrát teraz pred Vianocami ale naposledy.

lenkadenisa
18. jan 2026

Ja objednávam z Parfen a podľa mňa super. Napr majú Chloe Love, ktorá sa už nepredáva. Objednávam cestovné balenia do kabelky, nie veľké flakóny.

sajmi
18. jan 2026
@anonym_6d60fc

@sajmi neviem kedy si mala odtiaľ niečo ty, ja som to objednávala prvýkrát teraz pred Vianocami ale naposledy.

@anonym_6d60fc no objednávam z tadiaľ už asi rok 😁 takže pravidelne, naposledy september/október