icon

Je zubár Viktor Hančin z Vranova slobodný?

kisumit35
Dnes o 10:19

Je zubar Viktor Hančin slobodny?

anonym_d068bc
Dnes o 10:32

Ak nie je zadaný, tak áno.

anonym_151fd0
Dnes o 10:38
@anonym_d068bc

Ak nie je zadaný, tak áno.

@anonym_d068bc :D :D tak toto top odpoved! Pobavilo :D

sisa_s
Dnes o 10:49

Nie je ti trapne? Ked si niekto vyhlada doktora cez google, bude tam svietit tato tema..verim, ze je stastne zadany, nech si stalkerka najde iny objekt

viktoriaandrascik
Dnes o 10:53

😂😂😂😂😂

anonym_7fbca4
Dnes o 11:25

@kisumit35 +421 914 160 105
mám sa ho opýtať?

anonym_f9b613
Dnes o 12:16

Chýba mi starý modrý koník, keď tu antivaxerky (vtedy boli len proti detským vakcinam, Covid ešte nebol) varovali pred umelým mliekom. Vtedy to tu ešte žilo. Nie ako teraz. To fakt niekedy ho napadne takáto otázka, či je nejaký zubár slobodný???? Keby ste sa pýtali, ale má ceny a ako robí zuby, dávalo by to zmysel. Ale toto...

anonym_bc35a6
Dnes o 12:40
@anonym_f9b613

Chýba mi starý modrý koník, keď tu antivaxerky (vtedy boli len proti detským vakcinam, Covid ešte nebol) varovali pred umelým mliekom. Vtedy to tu ešte žilo. Nie ako teraz. To fakt niekedy ho napadne takáto otázka, či je nejaký zubár slobodný???? Keby ste sa pýtali, ale má ceny a ako robí zuby, dávalo by to zmysel. Ale toto...

@anonym_f9b613 prečo plačeš za starým koníkom. Však ak ti je tu zle , môžeš kedykoľvek odísť.
Ale inak ozaj blbá otázka ohľadom toho zubára, to máš pravdu.

anonym_5125d7
Dnes o 13:05

@kisumit35 stav sa osobne, aby si sa ho mohla opýtať. Ak je zadaný, čo pravdepodobne je, dôjde jeho partnerka / žena s tebou narobiť poriadky.