icon

Kožná lekárka - Vranov nad Topľou

viki179
31. jan 2022

Potrebovala by som poradiť dobru kožnu lekárku vo Vranove nad Topľou. Takú, ktorá sa fakt rozumie tomu co robí,ak za ňou príde človek s hoci čím tak mu dokáže pomôcť. Ďakujem.

amajlik
7. feb 2022

@viki179 Ahoj. Ja môžem vrelo odporučiť MUDr.Tatiana Schneiderová. Mne pomohla 👌

inus9895
11. feb 2022

No vo Vranove nikto normalny

91anka
15. mar 2022

@viki179 pani doktorka lackova je profesional vo svojom odbore a hlavne je velmi ľudská a sesricka je tiez super. Chodim k nej uz od mala a vzdy pomohlo co mi ona odporučila. S pani Schinderovov mam zle zle skusenosti.....

joesvk
28. mar 2022

Odporúčam MUDr. Molčanovú.

veronikakos
29. mar 2022

@91anka Nič proti odbornosti pani doktorky Lackovej, no u mojej sestry bagatelizovala dosť vážny problém, s ktorým bola neskôr vďaka pani doktorke Schneiderovej hospitalizovaná v nemocnici v Prešove a tam podstúpila náročnú liečbu. Pani doktorke Schneiderovej by snáď vytkla len to, že má veľmi dlhé vyšetrenie , no určite nič nepodceňuje. Preto sa jej ako odborníkovi nebojím zveriť do rúk.

91anka
5. apr 2022

@veronikakos asi to je take všelijaké niekomu pomôže jedna doktorka druhemu ta doktorka este pohorši, ja len pisem svoju skúsenosť s pani lackovou. Som s nou spokojna a ako tu píšu baby aj s inými dok. su celkom spokojný. Ked si spokojna s pani doktorkou schnaiderovou to je dobre, nech ti len pomaha ved aj ona je odbornicka a nehovorim ze sa nerozumie vo svojej profesii len mne ako človek nepomohla, vysla som z ambulancie a citila som sa urazená kvôli jej pristupu 😟