Skúsenosti s prácou vo VeronaDent vo Vranove nad Topľou
Zdravim, Vranovcanky, rozmyslam ze poslem zivotopis do VeronaDent, hladaju tam administrativneho pracovnika, ale zda sa mi ze nejak casto tam hladaju. Je to naozaj tak tazka praca ze zeny tam dlho nevydrzia? Mate niektora skusenost, alebo Vasa kamaratka?
Pani zubárka nie je úplne najmilšia a najpríjemnejšie šéfka povedzme...
@anonym_ae9444 to naozaj? ak chces, mozes mi napisat nieco blizsie k tomu? chce aj aby sa ostavalo dlhsie alebo take nieco?
Ja som tam bola na pohovor recepčnej nakoniec na pohovore mi povedali že zháňajú zubného asistenta a že je to pozícia 2v1 zubný asistent a recepčná....pričom na recepcii mali svoju recepčnu mladú ukrajinku som sa divila prečo hľadajú..po pohovore ani nedali vedieť že ma neberú ..tá majiteľka (štíhla hnedovláska doktorka nie tá blondína sú to sestry ) je veľmi namyslená
Ja som tam bola na pohovor recepčnej nakoniec na pohovore mi povedali že zháňajú zubného asistenta a že je to pozícia 2v1 zubný asistent a recepčná....pričom na recepcii mali svoju recepčnu mladú ukrajinku som sa divila prečo hľadajú..po pohovore ani nedali vedieť že ma neberú ..tá majiteľka (štíhla hnedovláska doktorka nie tá blondína sú to sestry ) je veľmi namyslená
@anonym_f20639 vazne aj zubny asistent? takze sa vsetko asi priebezne doucit...ved taky clovek co nema zdravotnu tak o tom velmi sajnu nema ked tam zacina
Fuha. A toto sa dostalo na plochu,kde vsetci diskusiu rychlo nájdu? Žeby admin úradoval? Vybavujú sa účty?
@anonym_ae9444 to naozaj? ak chces, mozes mi napisat nieco blizsie k tomu? chce aj aby sa ostavalo dlhsie alebo take nieco?
@anlinqa bola som tam len pár krát ako pacient ale všímala som si jej správanie k zamestnancom
UA sú tam všetci zamestnanci, navštevovala som túto ordináciu ale len chvíľu aj moj synovec..Kvoli pristupu sme ztamade odišli

Pani zubárka nie je úplne najmilšia a najpríjemnejšie šéfka povedzme...