icon

Ako fungujú zľavy v Aaa auto?

22. sep 2025

Ahojte, idem sa opýtať ako funguje Aaa auto? Dávajú aj zľavu ked vidia ze je o auto záujem alebo sa uz nedá zjednavat a je pevne stanovená? Alebo davaju sj sami od seba lacnejšie ked je tam dlhšie na predaj? Ďakujem ☺️

anonym_c68b9e
22. sep 2025

@anonym_autor veď si pozrite recenzie na internete na túto firmu. Raz som od nich kúpila auto a nikdy viac, najhoršia skúsenosť. Ešte aj kópiu technického mi dali od úplne iného auta. Mne to nestálo ani o nejakú prípadnú zľavu.

anonym_cf0983
22. sep 2025

Pýtaj zľavu, možno ju dostaneš a kým ťa zdržia papierovaním tak niečo vymenia na aute aby vyšla zľava 😅

anonym_0a3ff1
23. sep 2025

Raz som od nich kúpila auto, stačilo na celý život. V zmluve uvedené závady súčiastky aké v aute nikdy neboli, zato iných závad kopec. Auto som vrátila.
A v neposlednom rade poznám prípad, keď pôvodnemu majiteľovi dali iba polovicu tej sumy za čo predali auto a bez zimných pneumatík čo to pomenene

dvoncb
23. sep 2025

Ach ,nikdy nevstup do tohto bazaru ,ak chces ,kradnuté ,stočené ,zatopené ,tak kľudne chod ,AAA nikdy viac ,je to banda

autor
23. sep 2025

Hej počula som dost negatívnych ale aj dost pozitívnych tak neviem. To iste môžme kúpiť aj nejake auto v zlom stave od sukromnika špekulanta. Je to náhoda

autor
23. sep 2025

Ďakujem moc všetkým 💖