icon

Kde umiestniť nálepku Z na auto?

18. dec 2025

ahojte, nalepka sa lepí aj na zadne okno? alebo len na kufor ?
Viem že to je asi jedno ale..

Strana
z3
tiezjedna
19. dec 2025
@anonym_autor

@tiezjedna jazdiť jazdím, aj dlhšie trasy 50-60km. Problem mi robí len ten úsek, kde bola nehoda a v zime to už vôbec neviem ako zvládnem :/ Kedže tade budem chodiť do práce a dceru voziť do školy

@anonym_autor neboj sa, to zvládneš👍 Nehody sa stávajú, musíš sa cez to preniesť. Vôbec si to takto nepripúšťaj🙏

rybkoava
19. dec 2025
@anonym_autor

@tiezjedna jazdiť jazdím, aj dlhšie trasy 50-60km. Problem mi robí len ten úsek, kde bola nehoda a v zime to už vôbec neviem ako zvládnem :/ Kedže tade budem chodiť do práce a dceru voziť do školy

@anonym_autor, keď budeš stále nad tým premýšľať nepomôže ti to. Môjmu blízkemu sa stala nehoda 2 mesiace do zadu a ja tadiaľ chodím denne. Všetci boli nakoniec v poriadku. A navyše sme ich boli ratovať, nakoľko sme boli poblizku. Vysvetlila som si to sama
pre seba tak, že všetci sú zdraví. Aj, keď viem, že to do konca života budem mať pred očami. Vám sa našťastie tiež nič nestálo.

anonym_642856
19. dec 2025
@anonym_530c9f

@anonym_8c7607 písala že kvôli prívesnému vozíku.
@anonym_autor neviem či si vtedy šoférovala s tým vozíkom ty alebo nie, ale dodám k tomu len jednu veľmi dôležitú radu, keďže vozík sa len tak sám od seba nerozkyve a nehodí tá kvôli tomu do protismeru - do vozíka nikdy ale nikdy nenakladat dozadu. Vždy sa váha musí rozložiť ak nie je rovnomerne rozložená váha, tak sa nakladá od oje, nie dozadu (preto vás rozkývalo).

@anonym_530c9f osobne som videl prevrátený prívesný vozík aj s autom a na vozíku bolo naložené auto. Bol to dovozca jazdených áut s praxou a predsa sa mu to stalo.

Strana
z3