icon

Kedy ste sa naučili parkovať bez problémov?

andrea719
9. jan 2026

Dobrý, chcem sa spýtať že či ja sama mám problém ako dobre zaparkovať alebo aj viacerým začiatočníkom. Všetci sa na mňa tak pozerajú keď dlho parkujem kedy ste vedeli poriadne zaparkovať bez problémov.

stellarstar
9. jan 2026

Od začiatku som rýchlo zaparkovala, zack zack a bolo

a0
9. jan 2026

Keď nemáš ešte odhad parkuj o kus ďalej, kde je menšia premávka -nebudeš extra zavadzať iným, ani moc na očiach a ja som sa naučila celkom rýchlo - veľa som parkovala pozdĺžne (k tomu nájdeš videa na ytb) a kolmo človek načúva raz dva, stačí si hľadieť čiaru-dávala som si dole jeden späťák, aby som ju videla.

anonym_00c156
9. jan 2026

@andrea719 zaplať si kondičné jazdy a rovno povedz, že potrebuješ natrénovať rôzne spôsoby parkovania. Oplatí sa ti to

anonym_2e8fba
9. jan 2026

ako sa pise vyssie zacal by som parkovanim niekde na volnejsich priestranstvach ako hned cuvat medzi nejake nove Audi a BMW .. ale ak parkujes naozaj dlho asi tie kondicne jazdy by bolo najlepsie riesenie.

amdornik
9. jan 2026

@andrea719 nič v zlom, ale parkovanie je tuším súčasťou záverečného skúšania v autoškole, alebo to už zrušili? ak to nezrušili a ak ti to teda nejde, nerozumiem, ako ti mohli vydať VP...

marsmykkok
9. jan 2026

@andrea719 Na začiatku som parkovala na odľahlejších miestach a prešla som k cieľu peši, nechcela som niekomu šuchnúť auto-nebola som si istá a časom som sa praxou naučila.

minenkaa
9. jan 2026

Koľko dlhoročných šoférov nedokáže parkovať,stačí sa dívať čo stvárajú ľudia na parkoviskách

anonym_79c2bd
9. jan 2026

Aki ste tu mudri poniektori...
Ja ked som dostala vodicsky, tiez som si nebola ista, hlavne, ked som jazdila na viacerych autach, s kazdym sa mi trocha inak parkovalo.
Tak som chodila trenovat na odlahle parkoviska, kde nikto necumel a parkovala som a parkovala. Ked som si nebola ista, vysla som aj trikrat z auta a pozrela, kolko mam miesta. A natrenovala som to takymto sposobom.

marsmykkok
9. jan 2026
@amdornik

@andrea719 nič v zlom, ale parkovanie je tuším súčasťou záverečného skúšania v autoškole, alebo to už zrušili? ak to nezrušili a ak ti to teda nejde, nerozumiem, ako ti mohli vydať VP...

@amdornik Ide skôr o hlupákov čo nevedia chvíľu počkať, lebo ľudia sú strašne blbí. Už som zažila pred Vianocami že jednej nadal chlap nadal žene do P.. len preto že zastavila a zacúvala a on musel čakať kým zacúva, hoci zaparkovala rýchlo, ale že či nevie parkovať dalej, či má čakať... Idiotov plno všade.

amdornik
9. jan 2026
@marsmykkok

@amdornik Ide skôr o hlupákov čo nevedia chvíľu počkať, lebo ľudia sú strašne blbí. Už som zažila pred Vianocami že jednej nadal chlap nadal žene do P.. len preto že zastavila a zacúvala a on musel čakať kým zacúva, hoci zaparkovala rýchlo, ale že či nevie parkovať dalej, či má čakať... Idiotov plno všade.

@marsmykkok záleží od toho, na koľkokrát parkuje 😀 ak na 10x, tak asi sa stala niekde v autoškole chyba.... ak na 1.-2.-krát, len teda pomalšie, je to OK.

anonym_9f73c9
9. jan 2026

Môj muž jazdí 25r a doteraz nevie poriadne cúvať

anonym_00c156
9. jan 2026
@amdornik

@amdornik v autoškole by som sa naučila čokolvek okrem parkovania, natrénovala som s mužom

anonym_26b247
9. jan 2026
@amdornik

@marsmykkok záleží od toho, na koľkokrát parkuje 😀 ak na 10x, tak asi sa stala niekde v autoškole chyba.... ak na 1.-2.-krát, len teda pomalšie, je to OK.

@amdornik názor hodny facky

anonym_712315
9. jan 2026

Mna tiez v autoskole neucili parkovat (nie ze nenaucili ale vobec neucili). Pozri si nejake videa na youtube, aby si teoreticky vedela, ako na to a potom skusaj na parkovisku pred nakupakmi, kde je dostatok miest a nie su tam ziadni nervozni vodici...

anonym_59c138
9. jan 2026

Tiež mám problém s parkovaním, aj keď som si nedávno urobila 2 kondičné jazdy zamerané špeciálne na parkovanie a mám v aute zadnú aj bočné parkovacie kamery. Odvážim sa parkovať len tam, kde sú voľné vedľa seba minimálne 2 parkovacie miesta a aj to len dopredu, zacúvať sa bojím.

joannita
9. jan 2026

@andrea719 parkovala som pomaly na začiatku, kaslala som na tých čo čakali za mnou. Parkovala som na malých nepohodlných miestach, aby som sa to čo najlepšie naučila. A tak sa aj stalo. Teraz zaparkujem všade a rýchlo a fakt dobre 🙂

enya00
9. jan 2026

lepsie sa mi parkuje cuvanim, zaparkujem aj predkom, ale to vzdy musim vyrovnavat 😂 pozdlznemu sa vyhybam, ale ked nemam inu moznost, zaparkujem aj tak, ale to na 1x nehrozi… musis si to natrenovat

tenerifka
9. jan 2026

Budem uprimna-vdaka zadnej kamere na aute nemam problem zaparkovat. Ked manzel soferuje moje auto a parkuje, tak na kameru/obrazovku nepozrie ani raz a zaparkuje na prvy krat

anett90
9. jan 2026

Ja jazdím 12 rokov,parkujem len cúvaním zadom ale po rovnej ceste cúvat nedokážem ísť,ani vycúvať keď zaparkujem predom 🤦

amdornik
Včera o 07:14
@anonym_26b247

@amdornik názor hodny facky

@anonym_26b247 tak si ju daj, ropucha 🙂

sense
Včera o 07:22

Zo začiatku som parkoviska ďalej s spôsobom ktorý mi siel najlepšie, predkom do parkoviska, keďže ľahšie mi bolo vycúvať. A chodievala som parkovanie trenovat

majlo1234
Včera o 10:42

To chce grif-skusat a skusat, kym to dostanes do ruk. Naucila som sa, ked som kazdy den x krat musela zaparkovat

petrao2
Včera o 10:54
@marsmykkok

@marsmykkok to je zakladny problem
A potom je problém ked treba vycuvat z parkovacieho miesta to tiez nemoze nikto pockat

@andrea719 zo, zaciatku som parkovala dalej aby som mala klud
Vodicak mam 7 rokov a aj tak radsej parkujem kde je menej aut a nikto netrubi lebo nema cas a to si dovolim povedat ze parkovanie mi ide