Kedy ste sa naučili parkovať bez problémov?
Dobrý, chcem sa spýtať že či ja sama mám problém ako dobre zaparkovať alebo aj viacerým začiatočníkom. Všetci sa na mňa tak pozerajú keď dlho parkujem kedy ste vedeli poriadne zaparkovať bez problémov.
Keď nemáš ešte odhad parkuj o kus ďalej, kde je menšia premávka -nebudeš extra zavadzať iným, ani moc na očiach a ja som sa naučila celkom rýchlo - veľa som parkovala pozdĺžne (k tomu nájdeš videa na ytb) a kolmo človek načúva raz dva, stačí si hľadieť čiaru-dávala som si dole jeden späťák, aby som ju videla.
@andrea719 zaplať si kondičné jazdy a rovno povedz, že potrebuješ natrénovať rôzne spôsoby parkovania. Oplatí sa ti to
ako sa pise vyssie zacal by som parkovanim niekde na volnejsich priestranstvach ako hned cuvat medzi nejake nove Audi a BMW .. ale ak parkujes naozaj dlho asi tie kondicne jazdy by bolo najlepsie riesenie.
@andrea719 Na začiatku som parkovala na odľahlejších miestach a prešla som k cieľu peši, nechcela som niekomu šuchnúť auto-nebola som si istá a časom som sa praxou naučila.
Koľko dlhoročných šoférov nedokáže parkovať,stačí sa dívať čo stvárajú ľudia na parkoviskách
Aki ste tu mudri poniektori...
Ja ked som dostala vodicsky, tiez som si nebola ista, hlavne, ked som jazdila na viacerych autach, s kazdym sa mi trocha inak parkovalo.
Tak som chodila trenovat na odlahle parkoviska, kde nikto necumel a parkovala som a parkovala. Ked som si nebola ista, vysla som aj trikrat z auta a pozrela, kolko mam miesta. A natrenovala som to takymto sposobom.
@andrea719 nič v zlom, ale parkovanie je tuším súčasťou záverečného skúšania v autoškole, alebo to už zrušili? ak to nezrušili a ak ti to teda nejde, nerozumiem, ako ti mohli vydať VP...
@amdornik Ide skôr o hlupákov čo nevedia chvíľu počkať, lebo ľudia sú strašne blbí. Už som zažila pred Vianocami že jednej nadal chlap nadal žene do P.. len preto že zastavila a zacúvala a on musel čakať kým zacúva, hoci zaparkovala rýchlo, ale že či nevie parkovať dalej, či má čakať... Idiotov plno všade.
@amdornik Ide skôr o hlupákov čo nevedia chvíľu počkať, lebo ľudia sú strašne blbí. Už som zažila pred Vianocami že jednej nadal chlap nadal žene do P.. len preto že zastavila a zacúvala a on musel čakať kým zacúva, hoci zaparkovala rýchlo, ale že či nevie parkovať dalej, či má čakať... Idiotov plno všade.
@marsmykkok záleží od toho, na koľkokrát parkuje 😀 ak na 10x, tak asi sa stala niekde v autoškole chyba.... ak na 1.-2.-krát, len teda pomalšie, je to OK.
Môj muž jazdí 25r a doteraz nevie poriadne cúvať
@andrea719 nič v zlom, ale parkovanie je tuším súčasťou záverečného skúšania v autoškole, alebo to už zrušili? ak to nezrušili a ak ti to teda nejde, nerozumiem, ako ti mohli vydať VP...
@amdornik v autoškole by som sa naučila čokolvek okrem parkovania, natrénovala som s mužom
@marsmykkok záleží od toho, na koľkokrát parkuje 😀 ak na 10x, tak asi sa stala niekde v autoškole chyba.... ak na 1.-2.-krát, len teda pomalšie, je to OK.
@amdornik názor hodny facky
Mna tiez v autoskole neucili parkovat (nie ze nenaucili ale vobec neucili). Pozri si nejake videa na youtube, aby si teoreticky vedela, ako na to a potom skusaj na parkovisku pred nakupakmi, kde je dostatok miest a nie su tam ziadni nervozni vodici...
Tiež mám problém s parkovaním, aj keď som si nedávno urobila 2 kondičné jazdy zamerané špeciálne na parkovanie a mám v aute zadnú aj bočné parkovacie kamery. Odvážim sa parkovať len tam, kde sú voľné vedľa seba minimálne 2 parkovacie miesta a aj to len dopredu, zacúvať sa bojím.
lepsie sa mi parkuje cuvanim, zaparkujem aj predkom, ale to vzdy musim vyrovnavat 😂 pozdlznemu sa vyhybam, ale ked nemam inu moznost, zaparkujem aj tak, ale to na 1x nehrozi… musis si to natrenovat
Budem uprimna-vdaka zadnej kamere na aute nemam problem zaparkovat. Ked manzel soferuje moje auto a parkuje, tak na kameru/obrazovku nepozrie ani raz a zaparkuje na prvy krat
Ja jazdím 12 rokov,parkujem len cúvaním zadom ale po rovnej ceste cúvat nedokážem ísť,ani vycúvať keď zaparkujem predom 🤦
Zo začiatku som parkoviska ďalej s spôsobom ktorý mi siel najlepšie, predkom do parkoviska, keďže ľahšie mi bolo vycúvať. A chodievala som parkovanie trenovat
To chce grif-skusat a skusat, kym to dostanes do ruk. Naucila som sa, ked som kazdy den x krat musela zaparkovat
@marsmykkok to je zakladny problem
A potom je problém ked treba vycuvat z parkovacieho miesta to tiez nemoze nikto pockat
@andrea719 zo, zaciatku som parkovala dalej aby som mala klud
Vodicak mam 7 rokov a aj tak radsej parkujem kde je menej aut a nikto netrubi lebo nema cas a to si dovolim povedat ze parkovanie mi ide

Od začiatku som rýchlo zaparkovala, zack zack a bolo