Koľko stojí čistenie autobusu po nehode?
Prosím vás, aká je asi cena za čistenie autobusu? Nikde na nete to nemôžem nájsť. Synovi sa stala nehoda na školskom výlete ovracal autobus.
To sa stava, ze detom pride zle a nestihnu. jediny pripad, ze budes musiet zaplatit je, ak by mal vypite a to nie je tvoj pripad. Mne sa ro ako dietatu tiez stalo a nic sme neplatili.
To som v zivote nepocula ze by si musela ty platit cistenie autobusu. Vobec by som to neriesila. V cene prenajmu autobusu verim ze maju nieco co to vyrieši. Ved to drobec neurobil naschvál. Ja som ako dieta tiez casto vracala v autobuse a teda nikdy za mna nikto nic neplatil za čistenie autobusu
@katkaseiner nieje to drobec. Má 18 rokov.
@dvanastka nehnevaj sa, ale vedome a dobrovoľne sa ožrať, nie je nehoda. Dúfam aspoň, že to bude platiť zo svojich úspor.
@dvanastka
Tak 18 ročného by som ja ako vodič prinútil si to očistiť sám a bolo by vybavené, matka by o tom ani nemusela vedieť a keby to bolo dieťa,tak to očistím ja-nemám s tým problém,pracoval som 15 rokov na záchranke. Bežne sme to tak robili aj na bežných linkách. Keď nevieš piť a koľko,tak nepi,alebo choď pešo.
Úhrada za znečistenie autobusu sa pohybuje od 20,- EUR do 120,- EUR podľa miery znečistenia
To zalezi od šoféra a znečistenia (je rozdiel hodiť šabľu na zem alebo cez 4 rady sedadiel). Štandardne čistenie autobusu je zahrnuté v cene. Toto je skôr o dohode lebo každý to ma inak
@dvanastka nehnevaj sa, ale vedome a dobrovoľne sa ožrať, nie je nehoda. Dúfam aspoň, že to bude platiť zo svojich úspor.
@anonym_063e97 nehodu myslí tým že sa pozvracal bože . Načo riešis čo jej aj tak nepomôže.
@dvanastka
Tak 18 ročného by som ja ako vodič prinútil si to očistiť sám a bolo by vybavené, matka by o tom ani nemusela vedieť a keby to bolo dieťa,tak to očistím ja-nemám s tým problém,pracoval som 15 rokov na záchranke. Bežne sme to tak robili aj na bežných linkách. Keď nevieš piť a koľko,tak nepi,alebo choď pešo.
@anonym_6720ae no mohol veru ten vodič ho to donútiť vyčistiť, ale asi nemal k dispozícii prípravky.
@anonym_6720ae no mohol veru ten vodič ho to donútiť vyčistiť, ale asi nemal k dispozícii prípravky.
@dvanastka
Kýbel s vodou je vždy dolu v kufri pre takéto prípady a nejaká handra by sa tiež určite našla. Veľmi účinné bolo aj povedať,že pokiaľ to nebude očistené ďalej nejdem a už samotný cestujúci ho donútili to očistiť. 🤣
To isté platilo aj pri ľuďoch čo sa nevedeli vpratať do kože,jednoducho som povedal,že pokiaľ tam bude ďalej nejdem a oni sami ho vyhodili z autobusu. 😂
Ľudia, ale však tu nerobme z toho tragikomédiu, aj takéto sa stáva, nikto z nás nie je neviniatko. A mladý sa určite z toho aj poučil 🤮😄. A áno, toto je nehoda.
Ľudia, ale však tu nerobme z toho tragikomédiu, aj takéto sa stáva, nikto z nás nie je neviniatko. A mladý sa určite z toho aj poučil 🤮😄. A áno, toto je nehoda.
@anonym_1e4956 nie tu každá je mníška ani na chlapa nepozrela kým sa nevydala ...

To som v zivote nepocula ze by si musela ty platit cistenie autobusu. Vobec by som to neriesila. V cene prenajmu autobusu verim ze maju nieco co to vyrieši. Ved to drobec neurobil naschvál. Ja som ako dieta tiez casto vracala v autobuse a teda nikdy za mna nikto nic neplatil za čistenie autobusu