icon

Koľko stojí čistenie autobusu po nehode?

dvanastka
19. dec 2025

Prosím vás, aká je asi cena za čistenie autobusu? Nikde na nete to nemôžem nájsť. Synovi sa stala nehoda na školskom výlete ovracal autobus.

katkaseiner
19. dec 2025

To som v zivote nepocula ze by si musela ty platit cistenie autobusu. Vobec by som to neriesila. V cene prenajmu autobusu verim ze maju nieco co to vyrieši. Ved to drobec neurobil naschvál. Ja som ako dieta tiez casto vracala v autobuse a teda nikdy za mna nikto nic neplatil za čistenie autobusu

olimuc
19. dec 2025

To sa stava, ze detom pride zle a nestihnu. jediny pripad, ze budes musiet zaplatit je, ak by mal vypite a to nie je tvoj pripad. Mne sa ro ako dietatu tiez stalo a nic sme neplatili.

dvanastka
autor
19. dec 2025
@katkaseiner

To som v zivote nepocula ze by si musela ty platit cistenie autobusu. Vobec by som to neriesila. V cene prenajmu autobusu verim ze maju nieco co to vyrieši. Ved to drobec neurobil naschvál. Ja som ako dieta tiez casto vracala v autobuse a teda nikdy za mna nikto nic neplatil za čistenie autobusu

@katkaseiner nieje to drobec. Má 18 rokov.

dvanastka
autor
19. dec 2025
@olimuc

To sa stava, ze detom pride zle a nestihnu. jediny pripad, ze budes musiet zaplatit je, ak by mal vypite a to nie je tvoj pripad. Mne sa ro ako dietatu tiez stalo a nic sme neplatili.

@olimuc áno mal vypyte, preto sa pýtam na cenu, koľko stojí čistenie.

dvanastka
autor
19. dec 2025

@dvanastka baby ja nepotrebujem rozoberať čo a ako, potrebujem iba zistiť cenu, koľko to stojí. Nikde na nete to nemôžem nájsť.

katka164
19. dec 2025

Je tam kontakt

aurelia2000
19. dec 2025
@dvanastka

@dvanastka baby ja nepotrebujem rozoberať čo a ako, potrebujem iba zistiť cenu, koľko to stojí. Nikde na nete to nemôžem nájsť.

@dvanastka Stojí to toľko, koľko si vodič vypýta za čistenie. Plus 3 zo správania, ak mal vypité na školskom výlete.

anonym_063e97
19. dec 2025

@dvanastka nehnevaj sa, ale vedome a dobrovoľne sa ožrať, nie je nehoda. Dúfam aspoň, že to bude platiť zo svojich úspor.

anonym_6720ae
19. dec 2025

@dvanastka
Tak 18 ročného by som ja ako vodič prinútil si to očistiť sám a bolo by vybavené, matka by o tom ani nemusela vedieť a keby to bolo dieťa,tak to očistím ja-nemám s tým problém,pracoval som 15 rokov na záchranke. Bežne sme to tak robili aj na bežných linkách. Keď nevieš piť a koľko,tak nepi,alebo choď pešo.

done
19. dec 2025

Úhrada za znečistenie autobusu sa pohybuje od 20,- EUR do 120,- EUR podľa miery znečistenia

maddie1711
19. dec 2025

To zalezi od šoféra a znečistenia (je rozdiel hodiť šabľu na zem alebo cez 4 rady sedadiel). Štandardne čistenie autobusu je zahrnuté v cene. Toto je skôr o dohode lebo každý to ma inak

parvinka0001
19. dec 2025
@anonym_063e97

@dvanastka nehnevaj sa, ale vedome a dobrovoľne sa ožrať, nie je nehoda. Dúfam aspoň, že to bude platiť zo svojich úspor.

@anonym_063e97 nehodu myslí tým že sa pozvracal bože . Načo riešis čo jej aj tak nepomôže.

dvanastka
autor
20. dec 2025
@done

Úhrada za znečistenie autobusu sa pohybuje od 20,- EUR do 120,- EUR podľa miery znečistenia

@done Ďakujem za jedinú normálnu odpoveď k veci. Chcela som len vedieť sumu. Nič iné ma nezaujíma.

dvanastka
autor
20. dec 2025
@anonym_6720ae

@dvanastka
Tak 18 ročného by som ja ako vodič prinútil si to očistiť sám a bolo by vybavené, matka by o tom ani nemusela vedieť a keby to bolo dieťa,tak to očistím ja-nemám s tým problém,pracoval som 15 rokov na záchranke. Bežne sme to tak robili aj na bežných linkách. Keď nevieš piť a koľko,tak nepi,alebo choď pešo.

@anonym_6720ae no mohol veru ten vodič ho to donútiť vyčistiť, ale asi nemal k dispozícii prípravky.

anonym_6720ae
20. dec 2025
@dvanastka

@anonym_6720ae no mohol veru ten vodič ho to donútiť vyčistiť, ale asi nemal k dispozícii prípravky.

@dvanastka
Kýbel s vodou je vždy dolu v kufri pre takéto prípady a nejaká handra by sa tiež určite našla. Veľmi účinné bolo aj povedať,že pokiaľ to nebude očistené ďalej nejdem a už samotný cestujúci ho donútili to očistiť. 🤣
To isté platilo aj pri ľuďoch čo sa nevedeli vpratať do kože,jednoducho som povedal,že pokiaľ tam bude ďalej nejdem a oni sami ho vyhodili z autobusu. 😂

anonym_1e4956
20. dec 2025

Ľudia, ale však tu nerobme z toho tragikomédiu, aj takéto sa stáva, nikto z nás nie je neviniatko. A mladý sa určite z toho aj poučil 🤮😄. A áno, toto je nehoda.

parvinka0001
20. dec 2025
@anonym_1e4956

Ľudia, ale však tu nerobme z toho tragikomédiu, aj takéto sa stáva, nikto z nás nie je neviniatko. A mladý sa určite z toho aj poučil 🤮😄. A áno, toto je nehoda.

@anonym_1e4956 nie tu každá je mníška ani na chlapa nepozrela kým sa nevydala ...