Koľko stojí prezutie auta?
Ahojte,
nová zimná sezóna je tu.
A čo ceny, ako vyrástli?
@doriiis tak som zadala dotaz majitelovi servisu-toto nik u nich nerobi ze si da vyvazit gumy a vezme ich domov nahodit na auto.
@natalka13 ... Ale prosím ťa. Je to úplne bežná, dostupná služba v hocijakom pneuservise. Tvoj jeden pneuservisak nemá na starosti celú krajinu. Nebuď smiešna, že sa tu o tomto budeš dotahovat
Zeny,zeny naucte sa prezuvat si gumy,defekt mozte dostat hoci kde a nemusite cakat na chlapa,ale pozor sem tam treba pozriet a dofukat aj rezervu.To je to iste,das na hever odsrobujes a vymenis.Neni to naozaj nic zlozite.
@anonym_3132e7 naučte sa prezuvat gumy?Ty o čom točíš, ved na to potrebuješ stroj.Ked dostaneš defekt, tiež si gumu neprezúvaš ale iba vymieňaš koleso
Otvorte si zlavomat a kupte si voucher podla bydliska.
@anonym_3132e7 naučte sa prezuvat gumy?Ty o čom točíš, ved na to potrebuješ stroj.Ked dostaneš defekt, tiež si gumu neprezúvaš ale iba vymieňaš koleso
@nikha2809 tocim o tom,ze ak mas letne a zimne gumy na diskoch,nepotrebujes ich za kazdym vozit do servisu,vymenis to presne tak isto ako defekt.Zvladnu to aj zeny a hever by mal mat kazdy v aute.
@waqix Záleží to asi aj podľa regiónu. U nás v BB kraji, cca max. 50 eur kompletka - SUV s jednými diskami, prehodenie pneumatík z disku na disk + vyváženie, príp. nastavenie snímača tlaku v pneu. Prezutie, keď máš gumy na diskoch bude ešte lacnejšie. A ak si z dolniakov, kúp si celoročné gumy a máš na dlhšiu dobu pokoj.
@anonym_a72c2e celý život som prežila 2km od Maďarských hraníc a každý rok si dávame zimné,
Za prezutie 15 palcových platím 54-60 eur-stredné Slovensko, podľa toho koľko treba vyvážiť. Mám snímače tlaku v pneumatike bohužiaľ a len v autorizovanom servise alebo v Best Drive musím prezúvať, lacnejšie garážové servisy mi poškodili vždy snímač aj napriek upozorneniu že je tam snímač. A teda dala som menej za prezutie, ale musela potom meniť snímač a teda nič neušetrila. Keby som na západe alebo juhu dám celoročné a ušetrím veľa, tu však na strednom Slovensku aj sneží, býva poľadovica, tak sa to nedá kvôli bezpečnosti.
@waqix BA gumy bez diskov 30-50€. Gumy na diskoch okolo 25-30€
@waqix mám disky aj elektróny, prezujem raz za 5 rokov a kolesá si sám doma prehodím.
30 a 30 geometria

@natalka13 ... Normálny systém. Sú ľudia, ktorí nemajú dve rúčky ľavé a dokážu si základné veci na aute urobiť sami.
@natalka13 tak vidíš, ono je to tak. v jednom servise sa s tým nemusia stretnúť vôbec, v inom môžu mať takých 10 zákazníkov.
@doriiis tak tak. to s tým dokladom som nechcela ja uviesť 😀 😀 ale je to tak, dobre si ma doplnila...