icon

Koniec autoškoly a ešte stále problémy s kuželkami

csipcsip000
21. sep 2025

Ahojte normalne som sklamana zo seba ja neviem asi sa potrebujem iba vypisat. Uz budem mat poslednu jazdu v autoskole a potom skusky lenze mne to na cvicisku s tymi kuzelkami nejde a problem nieje ten ze neviem postup alebo ze kedy kam tocit jednoducho vzdy zle stojim vzdy to nejak prepasnem potom auto nestoji za rovno aj volant si vzdy vyrovnam ale furt si tam take chyby pri ktorych sa musim opravovat este ani raz som nespravila toto cele bez chyby. Jazdy su inak v pohode to mam aj celkom rada a plus hodiny mi uz nechce dat na toto instruktor lebo on nema cas a ze doteraz to ziaci nepotrebovali ludia ja pohorim
...nieje mozne ze sa to uz nedokazem dokonale naucit cvicisko ma autoskola neviem tam chodit iba oni maju kluce :( je mi luto ze jazdy ma bavia a toto mi nejde :(

Strana
z2
kavasmliekom
21. sep 2025

@csipcsip000 a keď si zaplatíš? Ani tak nebude mať čas? 😄

csipcsip000
autor
21. sep 2025
@kavasmliekom

@csipcsip000 a keď si zaplatíš? Ani tak nebude mať čas? 😄

@kavasmliekom zevraj nie lebo to je drahe a ze je to zbytocne

tundra
21. sep 2025

@csipcsip000 nemas v rodine nikoho,kto by ti pomohol to natrenovat?Ja som trenoval zo synom na parkovisku a pouzili sme miesto kuzelov,plastove flase.

pribinak
21. sep 2025

Tam je len 1 inštruktor? Ak nie, tak sa dohodni s iným a kúp si normalne kondične jazdy

csipcsip000
autor
21. sep 2025
@tundra

@csipcsip000 nemas v rodine nikoho,kto by ti pomohol to natrenovat?Ja som trenoval zo synom na parkovisku a pouzili sme miesto kuzelov,plastove flase.

@tundra nie nemam sa a tymto na koho obratit fakt nie

tundra
21. sep 2025
@csipcsip000

@tundra nie nemam sa a tymto na koho obratit fakt nie

@csipcsip000 to je skoda,synovi to pomohlo,mal trochu problem,pri parkovani a natrenovali sme to.
Drzim palce🍀

januska12323
21. sep 2025

Musíš len trénovať.

cyneric
21. sep 2025

Keď nemáš možnosť 'trénovať' s autom na parkovisku tak si zožeň hociaký simulátor s autami ktorí podporuje "reálne" ovládanie volantu, t.j. BeamNG, EuroTruck a trénuj si parkovanie tak. 🙂

mimikarol
21. sep 2025

Škoda že ti nedá hodiny navyše. Cvičisko bola moja nočná mora, ja som ho fakt spravila len náhodou. Držím palce nech máš podobné šťastie

dvoncb
21. sep 2025

Jazdy su vždy ľahké to je nič ,ale toto je dôležité ,dobrá šoférka nikdy nebudeš nemáš to v krvi ,ale nejako oblbni skusajuceho ak to bude chlap ,sexi sa obleč ak žena ,neviem ,ak máš niekoho v rodine nablízku z autom nech Ťa vezme niekde mimo ciest a uč sa to ,držím Ti palce

earlgrey
21. sep 2025

Veď si zaplať jazdy u niekoho iného...a zameraj sa hlavne na tie kuželky..neverím, že v celom meste je len jedna autoškola...

olimuc
21. sep 2025

Kondicne jazdy mozes robit aj v inej autoskole … urcite sa nejaka ulakomi na €.

anonym_bdf8d1
21. sep 2025
@olimuc

Kondicne jazdy mozes robit aj v inej autoskole … urcite sa nejaka ulakomi na €.

@olimuc to sa mýliš, kým nemá vodičák, nemôže sadnúť za volant. Kondičné jazdy môžeš robiť v ktorejkoľvek autoškole, ale doplnkový výcvik len v tej, kde je prihlásená.

anonym_bdf8d1
21. sep 2025

Ahoj, AC je vždy jednoduchšie ako jazda v premávke. Keď nevieš sa vopchať na park. miesto, kde máš pomocné body, ako by si zaparkovala medzi autá na parkovisku. Jazda v premávke u Teba nemôže byť v poriadku, keď sa ani nevieš vyrovnať a zastať na určenom mieste. Len inštruktor Ti pomôže, ozve sa... Skús jazdiť 30 min. bez akéhokoľvek zásahu inštruktora.
Keď Ti nechce dať doplnkové jazdy, určite má na to dôvod. Pravdepodobne vidí, že nemáš šajnu, čo robíš a už to vzdal. Raz za rok je vždy v kurze nenaučiteľný jedinec. Niekto sa nikdy nenaučí plávať, lyžovať... Možno vieš iné veci. Ak sa to nepodarí, nebuď smutná, nebudeš o nič horšia ako ostatní.

anonym_ac2b27
21. sep 2025
@dvoncb

Jazdy su vždy ľahké to je nič ,ale toto je dôležité ,dobrá šoférka nikdy nebudeš nemáš to v krvi ,ale nejako oblbni skusajuceho ak to bude chlap ,sexi sa obleč ak žena ,neviem ,ak máš niekoho v rodine nablízku z autom nech Ťa vezme niekde mimo ciest a uč sa to ,držím Ti palce

@dvoncb ha-ha-ha, skúšobni komisári sa potom smejú, či si prišla zatancovať ku tyči. Nefunfuje to. Ak si mu sympatická, môžeš byť v tričku a džínsoch.

csipcsip000
autor
21. sep 2025
@mimikarol

Škoda že ti nedá hodiny navyše. Cvičisko bola moja nočná mora, ja som ho fakt spravila len náhodou. Držím palce nech máš podobné šťastie

@mimikarol dakujem tak sme asi natom podobne tebe co neslo na cvicisku ?

csipcsip000
autor
21. sep 2025
@anonym_bdf8d1

Ahoj, AC je vždy jednoduchšie ako jazda v premávke. Keď nevieš sa vopchať na park. miesto, kde máš pomocné body, ako by si zaparkovala medzi autá na parkovisku. Jazda v premávke u Teba nemôže byť v poriadku, keď sa ani nevieš vyrovnať a zastať na určenom mieste. Len inštruktor Ti pomôže, ozve sa... Skús jazdiť 30 min. bez akéhokoľvek zásahu inštruktora.
Keď Ti nechce dať doplnkové jazdy, určite má na to dôvod. Pravdepodobne vidí, že nemáš šajnu, čo robíš a už to vzdal. Raz za rok je vždy v kurze nenaučiteľný jedinec. Niekto sa nikdy nenaučí plávať, lyžovať... Možno vieš iné veci. Ak sa to nepodarí, nebuď smutná, nebudeš o nič horšia ako ostatní.

@anonym_bdf8d1 ja som nepovedala ze sa tam neviem vopchat ja vsetko viem kedy mam tocit ako vyrovnat volant iba tam mam stale nejake chybycky krasy tak to nazval instrutor ktore ked spravim nemusi mi dobre vyjst potom uz dalsi krok. Jazda v premavke je u mna praveze v poriadku kedze instruktor ani nezasahuje a povedal mi ze mi to ide tak asi to nebude problem vsakze ? Ze nemam sajnu co robis ? Toto si odkial nabrala ?

csipcsip000
autor
21. sep 2025
@csipcsip000

@anonym_bdf8d1 ja som nepovedala ze sa tam neviem vopchat ja vsetko viem kedy mam tocit ako vyrovnat volant iba tam mam stale nejake chybycky krasy tak to nazval instrutor ktore ked spravim nemusi mi dobre vyjst potom uz dalsi krok. Jazda v premavke je u mna praveze v poriadku kedze instruktor ani nezasahuje a povedal mi ze mi to ide tak asi to nebude problem vsakze ? Ze nemam sajnu co robis ? Toto si odkial nabrala ?

@csipcsip000 opravujem vetu ze nemam sajnu co robim ? Toto si odkial nabrala ?

mimikarol
21. sep 2025
@csipcsip000

@mimikarol dakujem tak sme asi natom podobne tebe co neslo na cvicisku ?

@csipcsip000 išiel mi len slalom. Celé cvičisko som spravila asi 2-3x keď si inštruktor išiel zapáliť a nechal ma samu v aute. Keď ma napomínal tak ma znervózňoval a ostala som celá popletená pomotaná

anonym_bdf8d1
21. sep 2025
@csipcsip000

@csipcsip000 tak ako je možné, keď všetko vieš, že ti to vždy nevyjde?

csipcsip000
autor
21. sep 2025
@mimikarol

@csipcsip000 išiel mi len slalom. Celé cvičisko som spravila asi 2-3x keď si inštruktor išiel zapáliť a nechal ma samu v aute. Keď ma napomínal tak ma znervózňoval a ostala som celá popletená pomotaná

@mimikarol hej hej aj ja som s tym tak

csipcsip000
autor
21. sep 2025
@anonym_bdf8d1

@csipcsip000 tak ako je možné, keď všetko vieš, že ti to vždy nevyjde?

@anonym_bdf8d1 to je tak ze raz mi to vyjde raz nie a povedal ze su to chybicky krasy vsetko viem aj postupy kedy kde ako tocit chapem tomu len po slalome ked nasleduje prve cuvanie nie vzdy sa mi to podari dokonale vyrovnat

csipcsip000
autor
21. sep 2025

Tym padom ostatne kroky mi uz nemusia spravne vyjst a tym padom mozem zvalit kuzel a prepadnem

anonym_bdf8d1
21. sep 2025
@csipcsip000

Tym padom ostatne kroky mi uz nemusia spravne vyjst a tym padom mozem zvalit kuzel a prepadnem

@csipcsip000 a späťáky máš načo? Veď pozeraj do nich a vidíš kužeľ, za ktorý cúvaš. Ty sa to učíš ako básničku. Snaž sa vojsť do vymedzeného priestoru, ako keby to bolo voľné park.miesto. V premávke ako cúvaš? Tam to vieš bez pomoci?

tessa2299
21. sep 2025
@csipcsip000

@csipcsip000 no ja nechcem strasit. Ale uz teraz na cviceniach ked ti to nejde, tak bohvie ako na skuskach. Kedze vtedy je clovek v uplnom strese. Mne isla jazda na vybornu aj cvicisko. A pri jazde som z policajtky dostala take stresy, ze mi zdochlo auto na stopke 🥲 ale spravila som. Asi by som si zaplatila tie jazdy na cvicisku u konkurencie, nech to este dotrenujes. Drzim palce

guiseppinka
21. sep 2025

Tvoj problem je, ako tu bolo napisane, ze cvicisko ucia instruktori, hlavne zeny, ako basnicku - postav sa tu takto, potom pocitaj 1 2 3, pootoc volantom tolko a tolko, ides rovno a blablabla. Ak by ta niekto spravne postavil a zaviazal oci, tak to prejdes na 100%. A to vobec nie je dobre. Ty potrebujes mat cit pre odhad vzdialenosti a vediet, kedy a ako sa ti hybe auto. Je uplne jedno, ako sa postavis na zaciatku... chce to len cvik a mimochodom, uplne inak sa cuva medzi kuzele a medzi auta

anonym_31dc4e
21. sep 2025

@csipcsip000 trvaj na tom, že chces jazdu navyše a zaplatíš si ju.Muz chodil so synom na parkovisko a skúšali do nemoty.

csipcsip000
autor
21. sep 2025
@guiseppinka

Tvoj problem je, ako tu bolo napisane, ze cvicisko ucia instruktori, hlavne zeny, ako basnicku - postav sa tu takto, potom pocitaj 1 2 3, pootoc volantom tolko a tolko, ides rovno a blablabla. Ak by ta niekto spravne postavil a zaviazal oci, tak to prejdes na 100%. A to vobec nie je dobre. Ty potrebujes mat cit pre odhad vzdialenosti a vediet, kedy a ako sa ti hybe auto. Je uplne jedno, ako sa postavis na zaciatku... chce to len cvik a mimochodom, uplne inak sa cuva medzi kuzele a medzi auta

@guiseppinka presne tak a este to instruktor aj ziadal odomna aby som sa to takto naucila hned s tym zacal este pred celym cviciskom ze to bude moja domaca uloha a takto sa to mam naucit naspamat

guiseppinka
21. sep 2025
@csipcsip000

@guiseppinka presne tak a este to instruktor aj ziadal odomna aby som sa to takto naucila hned s tym zacal este pred celym cviciskom ze to bude moja domaca uloha a takto sa to mam naucit naspamat

@csipcsip000 vyhod to a chod si po svojom

barbara9456
22. sep 2025

Ja som na tom bola presne tak ako ty. Ani mne kuželky vôbec nešli... Nemáš nejakého kamaráta, alebo z rodiny niekoho kto má čas si to s tebou precvičiť na nejakom veľkom parkovisku kde nikto nie je? Ja som chpdila s ockom na parkovisko pri ZOO 😀

Strana
z2