Mám kúpiť auto Nissan X Trail alebo radšej inú značku?
Ahoj, odporučili by ste toto auto? Rozmyslame este nad Mitsubishi Outlander, Honda CR-V alebo mozno Toyota Raw 4. Zaujima ma nazor ludi, ktori tieto auta maju alebo mali. Rok výroby by sme chceli minimálne 2017
Vyberal by som podla top stavu a dobre pregoogleneho konkretneho typu motora (spolahlivost), nie sa upol iba na jedinu znacku/model. Peknych jazdeniek, naozaj peknych, nie je vela a ked si to clovek prilis obmedzi, casto nenajde.
Skor zvazte, kde to budete servisovat a za ake peniaze (co mate v okoli, ci nepoznate nejaky dobry maly servis - a prekonzultovat to aj tam).
Ja by som zuzil vyber na Toyotu a Hondu
Toyota raw4 a Honda CR-V ..prakticky neznicitelne auta
My máme X-Trail už druhý rok a na kočík aj nákupy je to super auto, veľmi priestranné. Tiež sme dlho váhali, či Nissan alebo radšej nejakú Toyotu. Nakoniec sme zašli do Áčiek v Panónskej, lebo tam mali oba modely hneď vedľa seba, tak sme si ich mohli v kľude vyskúšať, naložiť kočík do kufra a porovnať. Zobrali sme od nich nakoniec ten Nissan a sme spokojní, auto preverili a zatiaľ žiadny problém. Za mňa je fajn ísť niekam, kde si tie autá vieš reálne porovnať na jednom mieste.

Z tychto je tak všeobecne najspoľahlivejšia určite Toyota.