icon

Najlepšie vône do auta

20. nov 2025

Ahojte vedeli by ste mi poradiť nejakú lepšiu vôňu do auta☺️🌞takú dobrú kvalitnú

klara546
20. nov 2025

My máme čierny stromcek z Lidlu a paráda.

anonym_83461b
20. nov 2025

@anonym_autor Asi to nechceš počuť, ale všetky tieto vône sú chemický sajrajt. Vždy ma z nich bolí hlava, keď to niekto má v aute.

chrobak7
20. nov 2025

@anonym_autor Neviem, čo je podľa teba kvalitná, ale problém vôní do auta je ten, že rýchlo vyprchajú. Najlepšiu skúsenosť mám s tými, čo sú arómy vo flakóne. Vydržia aj niekoľko mesiacov na rozdiel od voňavých stromčekov, čo majú životnosť nejaké 2-3 týždne, alebo voňavých sáčkov, čo vyprchajú ešte skôr.

ja som kúpil tie flakóny na Allegre:

https://allegro.sk/vyhladavanie?string=VÔŇA DO ...

Vôňu si už vyber ty, aká sa ti páči. Každému vonia niečo iné.

autor
20. nov 2025

S rituals nemáte skúsenosť niekto?

stellarstar
20. nov 2025

Ja mám panáka z action 😂 mom žltého vanilkového

sissy27
20. nov 2025

@anonym_autor ja používam rituals, síce drahé ale nič lepšie som zatiaľ neobjavila

mirola
20. nov 2025

ja som používala rituals .. vôňa fajn, ale výdrž o ničom, používam difuzer do auta. To sa zapne ked nastúpiš a vypne ked v aute nie si. Za mna najlepsia volba, intenzitu, vonu aj druh si volis sama

simona_vixen
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tiez som na ne pozerala ale este som nekupila, objednala som z dmky https://www.mojadm.sk/millefiori-milano-vona-do...

anonym_a9d702
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor rituals su za nas uplne najlepsie 👍

natalka13
20. nov 2025

Cisty olej citronova trava

muzula
20. nov 2025
autor
20. nov 2025

A ešte k tým rituals - máte nejakú obľúbenú?

anonym_c58d67
20. nov 2025

Značka Vinove, aj vydrž za mňa fajn

martinmmartin
20. nov 2025

Vyliaty hrniec segedinu na zadnych sedackach citis roky a bez chemie

autor
20. nov 2025
@anonym_a9d702

@anonym_autor rituals su za nas uplne najlepsie 👍

@sissy27
@mirola
@anonym_a9d702
Ktorú konkrétne máte radi prosím 😊

sissy27
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ano, karma, taká tyrkysová, tá je za mňa top

sissy27
20. nov 2025
@mirola

ja som používala rituals .. vôňa fajn, ale výdrž o ničom, používam difuzer do auta. To sa zapne ked nastúpiš a vypne ked v aute nie si. Za mna najlepsia volba, intenzitu, vonu aj druh si volis sama

@mirola ja ju napríklad cítim tiež len zo začiatku, ale každý, kto ku mne sadne do auta, tak mi chváli peknú vôňu. Takže skôr si len myslím, že ja ako denný užívateľ auta si na tú vôňu zvyknem a nevnímam ju, ale inak ju cítiť je.

andrejka2424
20. nov 2025
@anonym_autor

@sissy27
@mirola
@anonym_a9d702

@anonym_autor Rituals sa mi páči tá oranžová-pomarančový kvet.Ale fakt slabá výdrž. Nepáčila sa mi vôbec čierna, neviem , čo to bola za vôňa, ani wild fig. Ešte ideme vyskúšať vanilku -tú máme doma zatiaľ neotvorenú.

janiely
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor oranzova, jednoznacne. Ale oslovila ma aj taka tyrkysova modra.

mimikarol
20. nov 2025

Z DMky také zvieratká.

mima172
20. nov 2025

Tak napíšme si to úprimne - všetky tie stromčeky, panáčiky atď sú len umelé sajrajty. Moja dcéra je alergička a do auta by som to nedala. Nejdem písať značku, keďže som "zaujatá", no oveľa lepšiu (a zdraviu neškodlivú) službu urobí kvalitný esenciálny olej +na trhu sú rôzne difuzéry do auta alebo take fľaštičky priamo na zavesenie. Auto je krásne prevoňané a nedýchame ten chemický sajrajt v podobe tých syntetických vôní.

anonym_a9d702
20. nov 2025
@anonym_autor

@sissy27
@mirola
@anonym_a9d702

@anonym_autor manzel sport car a ja karmu

anonym_174b2f
20. nov 2025

Bath and body works, da sa aj objednat na notine

eurosomar
22. nov 2025

@anonym_autor Dr.Marcus Senso Deluxe....

anonym_8573cd
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor moj vecny problem toto ze co kupit aby to vydrzalo viac ako par dni.ja som skusila uz asi vsetko.aj ten slavny rituals. To drevko kde dacas vonu aj zelenu aj ruzovu a nic.vonalo to mozno 2dni po otvoreni. Kupila som aj tie koruny od pkackovej a aj to vydrzi par dni, teraz som dostala puellu stromcek a tiez max tyzden. Kupula som si parfum rituals co streknes a to vydrzi chvilu.ako dat 20€ zato a nic.ja som maka fakt uz asi vserko.a nie nie som zvyknuta a potom to necitim.ja mam velmi dobry cuch.ani ti gumovy panaci nevonaju

malinovka333
26. nov 2025
@mirola

@mirola aky difuzer mas teraz?