icon

Pokuta za neplatnú technickú kontrolu

dominik2795
7. sep 2025

Caute kamosa capli polocajti ze nema stk platnu dali mu pokutu. Kamarat zabudol ze ma neplatnu a este mu nic neprislo ze ma preslu a pokutu. Moze z toho este vyviaznut bez pojuty alebo mu urcite pride? Dakujem

gabriellka
7. sep 2025

@dominik2795 nám sa stalo nedopatrením niečo podobne. Mame 2 auta a manžel ma presvedčil že určite je ešte platna
Nás nezastavili, nám prišla pošta. 165 STK a 165 emisná. S tým že ak absolvujeme STK (do 15 dni???alebo tak nejak) tak pokuta je polovičná. Tak sme vybavili ešte v ten den

lianka123
7. sep 2025
@gabriellka

@dominik2795 nám sa stalo nedopatrením niečo podobne. Mame 2 auta a manžel ma presvedčil že určite je ešte platna
Nás nezastavili, nám prišla pošta. 165 STK a 165 emisná. S tým že ak absolvujeme STK (do 15 dni???alebo tak nejak) tak pokuta je polovičná. Tak sme vybavili ešte v ten den

@gabriellka 110eur je to za obe ked do 2 tyz si urobis aj stk aj ek, prave som platila a pokutu mas na ojresnej policiu, tam treba volat ak chces vediet naisto, trva im to az 3tyz kym to poslu

lija22
7. sep 2025

tiez sa priznam, ze sa mi stalo toto a dokonca som mala nehodu, no pruser ako svina. Este v ten den sme spravili stk a uz to nik neriesil. Akurat, ze mne za to nedali pokutu ale napomenutie joj zlati chlapci. A ano muz sa stara o toto a opomenul to

anonym_70b99f
7. sep 2025

Treba si teraz na také veci nastaviť pripomienku do kalendára v mobile, rovnako aj na koniec platnosti dokladov.

chrobak7
7. sep 2025

@dominik2795 Nikto ti garantovane nepovie, či to bude pokuta alebo nie, ale je vysoké riziko, že to bude pokuta. Dúfam, že už má dohodnutý termín na STK a EK.