Pokuta za neplatnú technickú kontrolu
Caute kamosa capli polocajti ze nema stk platnu dali mu pokutu. Kamarat zabudol ze ma neplatnu a este mu nic neprislo ze ma preslu a pokutu. Moze z toho este vyviaznut bez pojuty alebo mu urcite pride? Dakujem
@dominik2795 nám sa stalo nedopatrením niečo podobne. Mame 2 auta a manžel ma presvedčil že určite je ešte platna
Nás nezastavili, nám prišla pošta. 165 STK a 165 emisná. S tým že ak absolvujeme STK (do 15 dni???alebo tak nejak) tak pokuta je polovičná. Tak sme vybavili ešte v ten den
@gabriellka 110eur je to za obe ked do 2 tyz si urobis aj stk aj ek, prave som platila a pokutu mas na ojresnej policiu, tam treba volat ak chces vediet naisto, trva im to az 3tyz kym to poslu
tiez sa priznam, ze sa mi stalo toto a dokonca som mala nehodu, no pruser ako svina. Este v ten den sme spravili stk a uz to nik neriesil. Akurat, ze mne za to nedali pokutu ale napomenutie joj zlati chlapci. A ano muz sa stara o toto a opomenul to
Treba si teraz na také veci nastaviť pripomienku do kalendára v mobile, rovnako aj na koniec platnosti dokladov.
@dominik2795 Nikto ti garantovane nepovie, či to bude pokuta alebo nie, ale je vysoké riziko, že to bude pokuta. Dúfam, že už má dohodnutý termín na STK a EK.

@dominik2795 nám sa stalo nedopatrením niečo podobne. Mame 2 auta a manžel ma presvedčil že určite je ešte platna
Nás nezastavili, nám prišla pošta. 165 STK a 165 emisná. S tým že ak absolvujeme STK (do 15 dni???alebo tak nejak) tak pokuta je polovičná. Tak sme vybavili ešte v ten den