Prejde moja značka technickou kontrolou po nehode?
@anonym_autor ved to mas viditelne poskodene, cisla, reflexna vrstva, atd
NOvá EČV stojí myslím 16.50. Takto dáš 70€ za STK, ktorú neprejdeš, aby si si následne aj tak kúpil novú EČV za 16,50. Aky to ma vyznam? 🙂
NOvá EČV stojí myslím 16.50. Takto dáš 70€ za STK, ktorú neprejdeš, aby si si následne aj tak kúpil novú EČV za 16,50. Aky to ma vyznam? 🙂
@thirstymonk nova ecv 50€ dokopy plus nove papiere cislo atd. a keby chcem rovnake cislo tak 200€… uznaj tych 50€ je dost ked dialnicny system predpokladam ze rozozna špz a v inych pripadoch špz nema źˇžiadny vyznam… alebo sa mýlim?
@thirstymonk nova ecv 50€ dokopy plus nove papiere cislo atd. a keby chcem rovnake cislo tak 200€… uznaj tych 50€ je dost ked dialnicny system predpokladam ze rozozna špz a v inych pripadoch špz nema źˇžiadny vyznam… alebo sa mýlim?
@anonym_autor najlepsie bude, ak sa opytas priamo na mieste, kam chces dat auto na kontrolu. Ak pouzivas servis na pripravu auta na kontrolu, tak oni ti tiez budu vediet povedat.
Google AI to povazuje za zavazne poskodenie a dovod, preco neprejdes TK.
@anonym_autor veď ale ty si dáš vymeniť len poškodenú tabuľku, ktoré hovorí že si máš dávať aj nové číslo? Či ty si myslíš že každý si pri nehode dáva uplne nové spz tabuľky?
@anonym_autor 16.50€ je poplatok a stačí ti len predná EČV
@anonym_autor 16.50€ je poplatok a stačí ti len predná EČV
@anonym_d87892 no ja som si to tiež minule pozerala, a nie je možná výmena len 1 tabuľky, mení sa vždy pár + naozaj je lacnejšie požiadať o nové EČV ako o duplikát... tiež som bola prekvapená...
Ja mám na prednej niečo podobné a prešla som od vtedy už asi 4x, nikdy to neriešili.
Pre istotu odporúčam ísť na "skúšobnú" stk+ek (pred-kontrola). Môj muž zoberie moje auto vždy 2-3 týždne pred naozajstnou stk+ek na túto skúšobnú a tam mu presne povedia či treba niečo urobiť, aby bez problémov prešlo (nastaviť svetlá, brzdy...).
Žiadne dofarbovanie, kúpiť novú, neprejde, teda u mňa by neprešiel 🙈
Ked sa prelepia oči ide všetko, a zrovna pri špz kde to neohrozi nikoho to dáva zmysel…
Ked sa prelepia oči ide všetko, a zrovna pri špz kde to neohrozi nikoho to dáva zmysel…
@anonym_autor Na slovensku veľa veci nedáva zmysel... Ide o to, že keď ti chýba nejaká reflexná vrstva a týpek ti tam auto odfotí a na fotke nebude vidieť celú ŠPZ, lebo... niečo... tak neprejdeš.

a nie je ti jednoduchsie ju vymenit? ako stresovat?