icon

Problémy v autoškole

29. sep 2025

Chcem vedieť Váš názor.Syn sa prihlásil do autoškoly začal na konci júna a druhý septembrový týždeň mal koncit.Naschval sme vybrali termín cez prázdniny nech nevymeskava zo školy tento rok maturuje.V tejto chvíli ja za sebou polovicu jázd, lebo majiteľovi odišiel inštruktor a tak to lepia 2.V lete dovolenky, teraz má 3 týždne voľno, lebo ma skúšky s predchádzajúcou skupinou a kondičné jazdy.Tak dlhá doba bez jazdy sa mi nepáči a ešte nechcem vedieť kedy bude koniec kurzu.Co by ste robili ozvali sa a trvali napríklad na jazdách navyše ako bonus, alebo by ste boli ticho a už nech je ako je.Chcem mu aspoň zavolať ako to vidí kedy bude koniec nie, že niektorí nemajú este jazdy môj syn dojazdi a zase sa bude čakať na ostatných a koniec bude v novembri.
Kvôli tomu nemá brigádu, lebo nechce mať všetko naraz a ešte aj má jazdy v čase, ktorý mu nebyhovuje, lebo ešte dojazdieva prvú skupinu.

deninka233
29. sep 2025

Prehlásila by som ho inde. Toto nie je seriózny prístup. Okrem naťahovania času tiež ide o jeho vedomosti a zručnosti, ako sa má zlepšovať, keď viac nejazdí ako jazdí? Treba ísť do autoškoly a natvrdo požiadať o vrátenie zvyšnej sumy peňazí. Prípadne zavolať do inej autoškoly a opýtať sa, či by ho vzali “dojazdiť”, aby nemusel začínať odznovu.

deninka233
29. sep 2025

@anonym_autor ináč skúšky sú jeden deň, pred skúškami je týždeň povinné voľno (zo zákona) ale teda dajú sa nahlásiť kondičné jazdy ešte… V našej autoškole sú dvaja inštruktori na Béčko, z toho jeden jazdí ešte aj motorky a v pohode stíhajú, nikto nikde nečaká, nemá prestoje, takže táto vaša autoškola je buď neschopná (naberú viac žiakov ako stíhajú “obslúžiť”) alebo tam bude iný problém.
Ako, keď som robila vodičák, tak sa mi nepáčilo, keď rodičia, prakticky moji rovesníci, si došli vykričať pajšle do kancelárie na inštruktora za hociakú blbosť, ale v tomto prípade by som asi išla narobiť poriadky osobne. Držím palce 👍

ika02
6. okt 2025

Ahoj, v ktorom meste je to? Ak je tam viacero autoškôl, je možné dokončiť výcvik v inej, ak s tým bude súhlasiť pôvodná AŠ. Najskôr by som zatlačila na inštruktora, aby synovi dal častejšie jazdu. Keď bude mať jazdu len občas, aj tá posledná bude stále taká kostrbatá. Je lepšie, ak sú 2-3 jazdy týždenne.