icon

Škoda Karoq Sportline 1.5Tsi—DSG

ssimpsonka
16. sep 2025

Zdravim chcela by som sa spýtať či má niekto auto Škoda Karoq Sportline 1.5Tsi—DSG a teda výhody možno nevýhody auta. Ďakujem

anonym_f1a4b1
16. sep 2025

@ssimpsonka moja kolegyna ma, bude to rok, odkedy kupila nove auto. Opytaj sa konkretne, zistim ti odpovede. Ale ona je spokojna, vzdy mala sportline verziu, predtym fabiu, teraz karoq, jazdi sa jej komfortnejsie s karoqom (pochopitelne-suv), zatial nemala ziadne problemy, ved bodaj by, auto ma necely rok.

pininka1
16. sep 2025

@ssimpsonka za mna jednoznačne malý kufor a aj tri deti vzadu nie je nič moc. Inak šľape ok, troska tazkopadnejsie sa rozbieha, ale potom to už ide.

anonym_f1a4b1
16. sep 2025
@pininka1

@ssimpsonka za mna jednoznačne malý kufor a aj tri deti vzadu nie je nič moc. Inak šľape ok, troska tazkopadnejsie sa rozbieha, ale potom to už ide.

@pininka1 ano, ma trochu mensi kufor. Ono zalezi na aky ucel to auto a pre kolko osob. Ja mam tiez karoq uz 3ti rok (ale z r.2017, diesel, dsg), ale pouzivam ho sama, mne uplne vyhovuje.

pininka1
16. sep 2025
@anonym_f1a4b1

@pininka1 ano, ma trochu mensi kufor. Ono zalezi na aky ucel to auto a pre kolko osob. Ja mam tiez karoq uz 3ti rok (ale z r.2017, diesel, dsg), ale pouzivam ho sama, mne uplne vyhovuje.

@anonym_f1a4b1 jasne, ako píšeš, pre jedného ideál, my sa bez nosiča už nepohneme ak ideme niekam na par dni.