icon

Škoda Kodiaq 7-miestne alebo Toyota RAV4

Dnes o 07:40

Dobrý deň. Potrebujem radu. Ideme kupovať auto. Nie úplne nové ale cca 4-5 ročné. Lenže potrebujeme dozadu dať 3 autosedačky. Deti 5 a 7 ročne sa vozia v Joie 9-36kg, už neivem presne typ. Šírka sedačky cca 45cm. A ešte potrebujeme zmestiť vajíčko. Čo som pozerala, do týchto dvoch typov aút sa asi tri sedačky nezmestia :/ tak rozmýšľame, kúpiť 7 miestnu škodu kodiaq a tretie dieťa dať dozadu na to 7 miesto. Viem že tam nieje isofix. Len tu nastáva otázka či je to bezpečné…či je tak možné vôbec voziť.
Viem že sú na vyber aj väčšie auta, ale cenovo už úplne niekde inde…preto sa pytam len na tieto dva typ aut.

madeincssr
Dnes o 08:11

@anonym_autor isiel by som si to s tymi autosedackami prakticky, trpezlivo vyskusat do niektoreho velkeho autobazaru.

tundra
Dnes o 08:35

Kodiak a Rav4 nie su velkostne rovnake.
Kodiak a Toyota Highlander su velkostne porovnatelne.

autor
Dnes o 08:46
@tundra

Kodiak a Rav4 nie su velkostne rovnake.
Kodiak a Toyota Highlander su velkostne porovnatelne.

@tundra takže rav4 je menšia ako kodiaq? Myslela som, že opačne

tundra
Dnes o 08:53
@anonym_autor

@anonym_autor googl potvrdil,co som napisal...

romanka_369
Dnes o 10:12

@anonym_autor máme v rodine RAV 4 a na 3 sedačky je to malé. Celkovo je interiér menší. Kolega má kodiaq a ten je podstatne priestrannejší. Určite by som išla tým smerom.

autor
Dnes o 10:38
@romanka_369

@anonym_autor máme v rodine RAV 4 a na 3 sedačky je to malé. Celkovo je interiér menší. Kolega má kodiaq a ten je podstatne priestrannejší. Určite by som išla tým smerom.

@romanka_369 ďakujem 🙂

autor
Dnes o 10:39
@tundra

@anonym_autor googl potvrdil,co som napisal...

@tundra ďakujem veľmi pekne

chrobak7
Dnes o 10:47
@anonym_autor

@anonym_autor Jednoznačne. Tiež sme pri hľadaní nového auta porovnávali Tayron, Kodiak a Rav4. Tayron a Kodiak sú porovnateľné, povedal by som rovnaké. Rav4 je podstatne menšie auto. Navyše má len 2,5 litrový motor, s menším nevyrábajú.

Ale aj Kodiaq aj Tayron majú zadné sedadlá delené 40:20:40, nie sú tam 3 plnohodnotné. 3 detské sedačky do áut tejto kategórie na 2. rad sedadiel nedáš. Potrebuješ buď väčšie auto, alebo 3. rad sedadiel.

anonym_404941
Dnes o 20:39

@anonym_autor kodiaq je super tým, že je to škoda tak je aj lacný servis a opravia to kdekoľvek..všetko top, ale jedine mínus čo ma je, že interiér vŕzga všetko plastové

anonym_c3588b
Dnes o 20:59

Mali sme Kodiaq a Toyotu Land Cruiser (vacsiu ako Kodiaq). Obe auta super, Toyota zrejme lepsia, lebo vsak Toyota… Musim vsak povedat, ze Kodiaq bolo uplne skvele a postacujuce auto. Ak je pravda ze RAVka je mensia, tak ja osobne by som sla radsej do Kodiaqu.