Spoľahlivé auto do 20 000 EUR
poraďte nejakú značku ktorá je podľa vás spoľahlivá a nebudem musieť byť s autom každé dva mesiace v oprave.
Chcela by som škodu s tou mám dobré skúsenosti ale musím sa zmestiť do 20000 € a škoda ide od 22 vyššie .
@anonym_autor skus na webe najst skladove vozidla Skoda. Myslim ze Fabia a Scala by sa mohli dat najst v rozumnej konfiguracii za rozumnu cenu po zlave, resp. v nejakej akcii. Niekedy vedia predajcovia v autosalone najst nieco vyhodne (s nejakymi drobnymi kompromismi vo vybave, farbe...) Dalsia moznost su predvadzacie vozidla. V malych lokalnych ("vidieckych") autosalonoch byvaju krasne s malym najazdom.
A potom, samozrejme, pokukaj Toyotu a Suzuki (modely a ceny).
@anonym_autor skus na webe najst skladove vozidla Skoda. Myslim ze Fabia a Scala by sa mohli dat najst v rozumnej konfiguracii za rozumnu cenu po zlave, resp. v nejakej akcii. Niekedy vedia predajcovia v autosalone najst nieco vyhodne (s nejakymi drobnymi kompromismi vo vybave, farbe...) Dalsia moznost su predvadzacie vozidla. V malych lokalnych ("vidieckych") autosalonoch byvaju krasne s malym najazdom.
A potom, samozrejme, pokukaj Toyotu a Suzuki (modely a ceny).
@madeincssr ďakujem ...škodu som pozerala cenník a tam to išlo v akcii od tých 22 ale tiež som rozmýšľala nad tými predvádzacimi...
@anonym_autor neviem s akými autami máš skúsenosti, ja chodím na dvadsať ročnom Opli a nechodím do servisu každý druhý mesiac .
PS Popozeraj ázijských výrobcov
@madeincssr ďakujem ...škodu som pozerala cenník a tam to išlo v akcii od tých 22 ale tiež som rozmýšľala nad tými predvádzacimi...
@anonym_autor kukol som len skladove vozidla jedineho predajcu (Gali..x) a pod 20 tis. su nielen Fabie (Fabia IV je technicky totozna sesternica VW Polo / Seat Ibiza) aj v trosku lepsich vybavach/farbach, ale aj zakladna Scala a zakladny Kamiq.
A este chod kuknut modely/ceny aj do salonu Seat (Ibiza, Arona). A ani Kia/Hyundai by som nevylucoval - chodte popozerat modely, velkost, ceny.
Škodovky su najkradnutejsie auta(vravel nam to policajt, ktory riesil s nami udalost) nám ju ukradli spred domu. Takze skodovku by som uz vôbec nechcela...
kia ceed -skladové zásoby.
Škodovky su najkradnutejsie auta(vravel nam to policajt, ktory riesil s nami udalost) nám ju ukradli spred domu. Takze skodovku by som uz vôbec nechcela...
@anonym_4e298e ale to asi nebola Fabia, Scala ci Kamiq, ale skor Octavia, Superb, Kodiaq nie?
A musí byť čisto nové? Podľa mňa ideál je také dvojročné zabehnuté, kedy sa už stihli prejaviť aj nejaké výrobné vady a väčšinou máš ešte stále záruku🤷♀️ s tvojim rozpočtom by som šla do japonca. Toyota Mazda napríklad.
@anonym_4e298e ale to asi nebola Fabia, Scala ci Kamiq, ale skor Octavia, Superb, Kodiaq nie?
@madeincssr práveže bola škoda Fabia 4 ročná
Nechoď do vw koncernu (škoda,vw,Seat..) tieto nové auta sú málo muziky za veľa peňazí.. boli sme na tom podobne až na to že sme mali trochu vyšší budget a strašne som chcela superba lebo ten čo som mala bol moja srdcovka ale nakoniec sme sa pozreli po niečom inom a po pár rokoch naše rozhodnutie neľutujem išli sme do Toyoty a veruze pri tej značke ostávame 🤗 odporúčam pozrieť japonské značky ak pozeráš auto rokčníkovo 2020+

Toyota Yaris