icon

Spoľahlivé auto do 20 000 EUR

12. okt 2025

poraďte nejakú značku ktorá je podľa vás spoľahlivá a nebudem musieť byť s autom každé dva mesiace v oprave.
Chcela by som škodu s tou mám dobré skúsenosti ale musím sa zmestiť do 20000 € a škoda ide od 22 vyššie .

done
12. okt 2025

Toyota Yaris

madeincssr
12. okt 2025

@anonym_autor skus na webe najst skladove vozidla Skoda. Myslim ze Fabia a Scala by sa mohli dat najst v rozumnej konfiguracii za rozumnu cenu po zlave, resp. v nejakej akcii. Niekedy vedia predajcovia v autosalone najst nieco vyhodne (s nejakymi drobnymi kompromismi vo vybave, farbe...) Dalsia moznost su predvadzacie vozidla. V malych lokalnych ("vidieckych") autosalonoch byvaju krasne s malym najazdom.
A potom, samozrejme, pokukaj Toyotu a Suzuki (modely a ceny).

autor
12. okt 2025
@madeincssr

@anonym_autor skus na webe najst skladove vozidla Skoda. Myslim ze Fabia a Scala by sa mohli dat najst v rozumnej konfiguracii za rozumnu cenu po zlave, resp. v nejakej akcii. Niekedy vedia predajcovia v autosalone najst nieco vyhodne (s nejakymi drobnymi kompromismi vo vybave, farbe...) Dalsia moznost su predvadzacie vozidla. V malych lokalnych ("vidieckych") autosalonoch byvaju krasne s malym najazdom.
A potom, samozrejme, pokukaj Toyotu a Suzuki (modely a ceny).

@madeincssr ďakujem ...škodu som pozerala cenník a tam to išlo v akcii od tých 22 ale tiež som rozmýšľala nad tými predvádzacimi...

anonym_b235e0
12. okt 2025

@anonym_autor neviem s akými autami máš skúsenosti, ja chodím na dvadsať ročnom Opli a nechodím do servisu každý druhý mesiac .
PS Popozeraj ázijských výrobcov

madeincssr
12. okt 2025
@anonym_autor

@madeincssr ďakujem ...škodu som pozerala cenník a tam to išlo v akcii od tých 22 ale tiež som rozmýšľala nad tými predvádzacimi...

@anonym_autor kukol som len skladove vozidla jedineho predajcu (Gali..x) a pod 20 tis. su nielen Fabie (Fabia IV je technicky totozna sesternica VW Polo / Seat Ibiza) aj v trosku lepsich vybavach/farbach, ale aj zakladna Scala a zakladny Kamiq.
A este chod kuknut modely/ceny aj do salonu Seat (Ibiza, Arona). A ani Kia/Hyundai by som nevylucoval - chodte popozerat modely, velkost, ceny.

anonym_4e298e
12. okt 2025

Škodovky su najkradnutejsie auta(vravel nam to policajt, ktory riesil s nami udalost) nám ju ukradli spred domu. Takze skodovku by som uz vôbec nechcela...

deti95060810
12. okt 2025

kia ceed -skladové zásoby.

madeincssr
12. okt 2025
@anonym_4e298e

Škodovky su najkradnutejsie auta(vravel nam to policajt, ktory riesil s nami udalost) nám ju ukradli spred domu. Takze skodovku by som uz vôbec nechcela...

@anonym_4e298e ale to asi nebola Fabia, Scala ci Kamiq, ale skor Octavia, Superb, Kodiaq nie?

13uzivatelka11
12. okt 2025

A musí byť čisto nové? Podľa mňa ideál je také dvojročné zabehnuté, kedy sa už stihli prejaviť aj nejaké výrobné vady a väčšinou máš ešte stále záruku🤷‍♀️ s tvojim rozpočtom by som šla do japonca. Toyota Mazda napríklad.

dvoncb
12. okt 2025
@done

Toyota Yaris

Daj prečo?

anonym_4e298e
12. okt 2025
@madeincssr

@anonym_4e298e ale to asi nebola Fabia, Scala ci Kamiq, ale skor Octavia, Superb, Kodiaq nie?

@madeincssr práveže bola škoda Fabia 4 ročná

done
12. okt 2025
@dvoncb

Daj prečo?

@dvoncb Toyoty sú celosvetovo najspoľahlivejšie autá a do uvedeného cenového limitu spadá práve Yaris.

anonym_62bae8
12. okt 2025

Nechoď do vw koncernu (škoda,vw,Seat..) tieto nové auta sú málo muziky za veľa peňazí.. boli sme na tom podobne až na to že sme mali trochu vyšší budget a strašne som chcela superba lebo ten čo som mala bol moja srdcovka ale nakoniec sme sa pozreli po niečom inom a po pár rokoch naše rozhodnutie neľutujem išli sme do Toyoty a veruze pri tej značke ostávame 🤗 odporúčam pozrieť japonské značky ak pozeráš auto rokčníkovo 2020+