icon

Sú otázky v autoškole rovnaké ako má ministerstvo?

peter865
1. sep 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať že či sú tie isté otázky na záverečné skúšky ako na ministerstvo vnútra?

patka06
1. sep 2025

@peter865 áno, z tých otázok sa náhodným výberom zostavuje test.
Testovať sa vieš priamo na stránke

ika02
1. sep 2025

Ahoj, sú to tie otázky, ale keď sa testuješ cez web stránku ministerstva, otázky sa veľmi často opakujú a nemáš šancu prejsť si všetky. Lepšia je apka Autoškola.

patka06
1. sep 2025
@ika02

Ahoj, sú to tie otázky, ale keď sa testuješ cez web stránku ministerstva, otázky sa veľmi často opakujú a nemáš šancu prejsť si všetky. Lepšia je apka Autoškola.

@ika02 opakujú sa väčšinou tie, ktoré boli odpovedané nesprávne
Súhlasím, že aj apka fajn, môže sa testovať hocikedy hocikde

ika02
1. sep 2025

Ja som si nedávno urobila len tak 4 testy (všetko dobré) a v troch sa mi otázka zopakovala. Aj môj syn vravel, že sa opakujú. Učil sa z apky a dal testy na 100%.

peter865
autor
1. sep 2025
@ika02

Ja som si nedávno urobila len tak 4 testy (všetko dobré) a v troch sa mi otázka zopakovala. Aj môj syn vravel, že sa opakujú. Učil sa z apky a dal testy na 100%.

@ika02 lebo hovoria že také isté otázky ako na ministerstvo vnútra bude aj na záverečné skúšky

patka06
1. sep 2025
@peter865

@ika02 lebo hovoria že také isté otázky ako na ministerstvo vnútra bude aj na záverečné skúšky

@peter865 to je pravda, otázky na stránke ministerstva vnútra, sú tie, z ktorých sa zostavujú testy

patka06
1. sep 2025
@ika02

@ika02 Mám skúsenosť dva roky dozadu, dcéra sa testovala 4 mesiace, občas aj ja s ňou.
Otázky sa občas opakovali, to je pravda, je to náhodný výber. U nás oboch to boli tie, kde sme dali nesprávnu odpoveď.
Na druhej strane ak by sa aj na skúškach v teste objavila otázka, ktorú si predtým nemala, nič sa nedeje, stále je šanca vedieť alebo uhádnuť správnu odpoveď, keby aj nie, stratiť môžeš 8 bodov, aj tak prejdeš.

anavixy
1. sep 2025

Áno, tam, alebo na testynavodicak.sk - odporucam, pekne prehladne vsetky otazky aj s vysvetlenim (ne)spravnych odpovedi.

anonym_5aa879
11. okt 2025

Otázky na testynavodicak.sk a minv sa zhodujú?

anavixy
12. okt 2025
@anonym_5aa879

Otázky na testynavodicak.sk a minv sa zhodujú?

@anonym_5aa879 áno