icon

Tankovanie s asistenciou

Včera o 15:31

Ahojte dievčatá, mám možno takú čudnú otázku. Na jednej značke benzíniek býva asistent, ktorý vám ochotne natankuje, samozrejme popritom ponúkne vodu do ostrekovačov alebo niečo podobné. Ak túto jeho službu vyuzivate, dávate mu tringelt? Pretože ja som schopná si natankovať sama, pomoc nepotrebujem a pri štyroch deťoch sa snažím šetriť, tak sa mi zdá táto služba pre mňa zbytočná. Alebo je to zamestnanec benzínky (býva oblečený v bunde s jej nazvom) ochotne vám pomôže a neočakáva tringelt? Ako to je? Ako fungujete vy, keď potrebujete natankovať, využijete túto službu? A dávate nejaké drobné alebo nie?
Ďakujem za odpovede

crazy_cat_lady
Včera o 15:33

Nevyuzivam, tankujem sama

doriiis
Včera o 15:35

Nevyužívam, tankujem sama. Najradšej na samoobslužnej, kde ani platiť nemusím u človeka

marca12
Včera o 15:36

@anonym_autor Ja nechavam tringelt. Uz sa mi stalo,ze aj odmietli,ale nanutila som mu. Tych par centov ozeliem. Niekedy dam 0,50€ niekedy 1€ a dala som uz aj 2€. Ale nie si povinna davat nieco,on ma plat. Aj ked asi nizky,ale dostava plat.

anonym_f9ae87
Včera o 15:36

@anonym_autor pracovala som na tej benzinke. Je to riadny zamestnanec, ma za to plat. Po smene vždy ráta trinkgelty, niekto mu dá, niekto nie. Využívam jeho služby rada, vždy mu kúpim kávu, alebo nejakú vodu, maškrtu. Nikdy nemám hotovosť.

anonym_741692
Včera o 15:38

Robila som na benzínke a tiež to istý čas od nás vyžadovali. Normálne povedz že ďakujem natankujem si sama. Raz na nás vybehla jedna ženská že “nedotýkajte sa mi auta”! 😅 takže neboj normálne odmietni

anonym_e03863
Včera o 15:39

Sluzba je zadarmo obcas niekto da tringelt. Manzel robi tuto poziciu vola sa to vonkajsia obsluha

marsmykkok
Včera o 15:39

@anonym_autor Pre toto som prešla zo Shell na Slovnaft... Nie že by som nechcela dať, ale proste vždy nastala situácia že ked som tam bola som drobné nemala a cítila som sa trápne. Nemusíš dať, ale áno, je to taká pozícia kde sa očakáva že si daný človek zarobí aj na tringeltoch... Teda podobne ako čašníčka, že má minimálku a čaká sa že si zarobí niečo naviac na tringeltoch. A ako napríklad ak si objednám jednu kávu a nemám drobné na tringelt tak mi to ešte príde ok, ale nedať niekomu kto tam proste stojí von napríklad v mraze a vetre mi príde blbé a necítila som sa potom ok s tým...

anonym_e03863
Včera o 15:42
@marsmykkok

@anonym_autor Pre toto som prešla zo Shell na Slovnaft... Nie že by som nechcela dať, ale proste vždy nastala situácia že ked som tam bola som drobné nemala a cítila som sa trápne. Nemusíš dať, ale áno, je to taká pozícia kde sa očakáva že si daný človek zarobí aj na tringeltoch... Teda podobne ako čašníčka, že má minimálku a čaká sa že si zarobí niečo naviac na tringeltoch. A ako napríklad ak si objednám jednu kávu a nemám drobné na tringelt tak mi to ešte príde ok, ale nedať niekomu kto tam proste stojí von napríklad v mraze a vetre mi príde blbé a necítila som sa potom ok s tým...

@marsmykkok ale nehovor hluposti vobec sa to neocakava maju normalny plat

michaelam2
Včera o 15:44

Vyuzivam a nie nedavam tringelt. Su to normalne zamestnanci a dostavaju za to plat.

anonym_88f801
Včera o 15:46

Usmej sa,pekne podakuj,ze nepotrebujes.Inac je Shellka a ano ocakavaju tringelt,robila som na tejto pumpe,mali sme kelinky na tringelty.Za taku ozran nocnu to bolo aj 20eur pre kazdeho.

marsmykkok
Včera o 15:52
@anonym_e03863

@marsmykkok ale nehovor hluposti vobec sa to neocakava maju normalny plat

@anonym_e03863 Majú plat, ale dostanú aj tringelty... A proste mne je to vyslovene nepríjemné že som išla len k stojanu a už na mňa striehol-lebo áno, cielili skôr na ženy ako na chlapov... A proste odmietnúť to a potom vidieť že tam bezcieľne stojí alebo prijať a potom odpovedať na zbytočné otázky či nepotrebujem vodu do odstrekovačov a podobne ma zaťažuje a radšej si tankujem sama... Za mňa to ľudí skôr odrádza tam tankovať ako priláka, nechápem význam tej pozície. Ak už viac zamestnancov proste skôr, že je napríklad v exteriéri, ale robí tam niečo-napríklad upratuje a tak, nech sa pozdraví, ale bez okamžitého vnucovania a nech to robia na požiadanie ľudí čo si to želajú alebo čo chcú poradiť s výberom nejakého sortimentu alebo napríklad pomôcť dofúkať pneumatiky. že proste vidíš že je na pumpe nejaký zamestnanec čo si ťa všimne, pozdraví ťa a vieš že sa na neho môžeš obrátiť. Ale nevnucuje sa ti a nenúka ti niečo čo nechceš.

guiseppinka
Včera o 15:56

Tankujem na benzinke, kde platim na stojane alebo na samoobsluznych. Skoda, ze na svk nie su (alebo som ich nenasla) a musim sa trepat dnu...

Asi 2x som sluzbu vyuzila, ale trebalo mi dofukat kolesa alebo nieco s tlakom som mala..

joannita
Včera o 15:57

@anonym_autor keď sa opýta či pomôže, odmietnem. Keď začne sám,nechám ho a tringelt určite nedávam a ani neplánujem. Blbé mi to vôbec nieje.

michaelam2
Včera o 15:57
@guiseppinka

Tankujem na benzinke, kde platim na stojane alebo na samoobsluznych. Skoda, ze na svk nie su (alebo som ich nenasla) a musim sa trepat dnu...

Asi 2x som sluzbu vyuzila, ale trebalo mi dofukat kolesa alebo nieco s tlakom som mala..

@guiseppinka su aj na slovensku, napriklad orlen

guiseppinka
Včera o 15:58
@michaelam2

@guiseppinka su aj na slovensku, napriklad orlen

@michaelam2 fakt? A ako to je s kvalitou benzinu, nafty? Ja tankujem najcastejsie OMV, ked uz je zle, tak Slovnaftka (tam milujem ich ladove vanilkove late)

nelca84
Včera o 16:04
@guiseppinka

@guiseppinka aj na niektorých OMV a Slovnaft sa da platit priamo na stojane

guiseppinka
Včera o 16:09
@nelca84

@guiseppinka aj na niektorých OMV a Slovnaft sa da platit priamo na stojane

@nelca84 parada, musim to ocekovat nabuduce

dzejn80
Včera o 16:15

@anonym_autor toto je zaujimava diskusia, ja tankujem na Shell a teda tam takyto “vonkajsi” zamestnanci su. Popravde, skor ma to stresuje, lebo mam zazitok z petrzalskej Shellky na Panonskej, kde mi typek zacal nukat premiovy benzin a ked som slusne odmietla, tak mi vynadal, ze co “my zenske tomu rozumieme” .. bola som z toho taka sokovana, ze som mala chvilu normalne blackout, ze co mi to povedal. Vseobecne ma to otravuje, natankujem si sama, lebo mi je trapne tam stat a nic nerobit, kym pan tankuje. Potom ten small talk je este trapnejsi.

anonym_ac6dfe
Včera o 16:22

Na pumpe kde chodím nebývajú.. ale ja nie som zástanca toho že každému len treba dávať tringelty. Proste ma svoj plat a hotovo, mne v práci nikto nedáva bonusové peniaze za každú vec ktorú spravím

bomba36
Včera o 16:32

Toto je zaujímavé, samoobslužné pokladne sa bojkotujú, ale na benzínke už si všetci ochotne natankujú sami a obsluhu nepotrebujú 😅

doriiis
Včera o 16:34
@guiseppinka

@guiseppinka ... Aj metro má samoobslužné stojany

michaelam2
Včera o 16:37
@guiseppinka

@michaelam2 fakt? A ako to je s kvalitou benzinu, nafty? Ja tankujem najcastejsie OMV, ked uz je zle, tak Slovnaftka (tam milujem ich ladove vanilkove late)

@guiseppinka ja som velmi spokojna a tak isto okolie. Myslim ze aj v nejakych testoch skoncili velmi dobre.

zuzanaete
Včera o 16:47
@guiseppinka

@guiseppinka Aj na shellke sa da platit na stojane. Neviem, ci pomocou aplikacie alebo ako. Nevyuzivam to.

zuzanaete
Včera o 16:50

Ja mam prave kvoli o sluhe shellku rada. Necham si natankovat a tringelt nedavam. Ale raz som videla, ako jeden dal tringelt 10 eur. Bolo to pred vianocami. Tak neviem, ci to bolo vynimocne alebo je niekto bezne takto stedry.

zuzana76
Včera o 16:58

Ja to vyuzivam, tringelt davam, nerada tankujem, viem, ze za to ma plat a nic mu netreba davat, ked som nemala drobne nedala som nic, ale ked mam, tak mu dam, zvacsa euro.

guiseppinka
Včera o 17:04
@bomba36

Toto je zaujímavé, samoobslužné pokladne sa bojkotujú, ale na benzínke už si všetci ochotne natankujú sami a obsluhu nepotrebujú 😅

@bomba36 lebo napr Jet ma v at pri platbe na stojane pol centa lacnejsie palivo. A na samoobsluznych (avanti) zvyknu byt lepsie ceny

bomba36
Včera o 17:09
@guiseppinka

@bomba36 lebo napr Jet ma v at pri platbe na stojane pol centa lacnejsie palivo. A na samoobsluznych (avanti) zvyknu byt lepsie ceny

@guiseppinka ja ale nehovorím o Rakúsku.

guiseppinka
Včera o 17:21
@bomba36

@guiseppinka ja ale nehovorím o Rakúsku.

@bomba36 ja viem, ze nehovoris o rakusku...

ivonadusa
Včera o 19:15

vyuzivam sluzbu vonkajsieho pracovnika na Shellke. Poviem co potrebujem a idem dovnutra, nestojim pri nom. Dotankuje, zaplatim. Niekedy dam drobne, niekedy nie. Podakujem, odchadzam…
je to nejaka veda?

esther100
Včera o 21:12

Mne tak raz tankoval,nevedela som mu povedať nie😂.pri pokladni som sa pýtala či mu mám dať nejaké peniaze .že ako chcem,že je to zamestnanec benzínky a že je za to platení.myslim,že som mu dala 2 e,ale bolo mi to trápne mu to podávať 🤦